Τέλος με συνοπτικές διαδικασίες από την ΑΕΚ ο Μιγκέλ Καρντόσο και ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Λυμπερόπουλος! Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έγινε δέκτης των παραπόνων του κόσμου της ΑΕΚ κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, με τον κόσμο να του ζητά άμεσες αποφάσεις προκειμένου να αλλάξει η κατάσταση στην ομάδα. Η απάντηση του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ ήταν ενδεικτική των εξελίξεων, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να λέει προς τον κόσμο πως «έχουν φύγει όλοι»! Με τη φράση του αυτή να «φωτογραφίζει» τις ξεκάθαρες εξελίξεις. Σε κάθε περίπτωση, σήμερα αναμένονται ανακοινώσεις από τη διοίκηση της ΠΑΕ. Δεν αποκλείεται να τελειώσει και ο Βασίλης Δημητριάδης.

«Χάσαμε τον έλεγχο»

Στην αποβολή του Ζεράλδες στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Μιγκέλ Καρντόσο που τόνισε πως η φάση του 34′ άλλαξε τις ισορροπίες του ματς, μιας και σύμφωνα με τα λεγόμενά του μέχρι τότε η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο και έδειχνε ικανή να φτάσει σε ένα γκολ που θα την έβαζε μπροστά στο σκορ. «Οταν μείναμε με δέκα παίκτες, το παιχνίδι δυσκόλεψε. Μέχρι τότε είχαμε τον έλεγχο. Προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε τον έλεγχο, αλλά τα πράγματα δυσκόλεψαν με την αποβολή. Νομίζω ότι μετά την κόκκινη του Ζεράλδες, ο αντίπαλος είχε δύο σουτ, τα οποία ήταν και τα γκολ που δεχθήκαμε. Παίξαμε 30 λεπτά με 11 και 60 με δέκα παίκτες, ήταν δύσκολο καθώς είχε προηγηθεί και το προηγούμενο ματς. Είχαμε τις ευκαιρίες και τις στιγμές μας. Δείξαμε ισχυρό χαρακτήρα, παλέψαμε ως το τέλος. Μπορούμε να παραπονεθούμε πως δεν βάλαμε γκολ, είχαμε τις στιγμές και τις ευκαιρίες μας» είπε ο πορτογάλος τεχνικός.

Eβαλε τα κλάματα

Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση ήταν μετά το ματς ο Πέτρος Μάνταλος. Ο αρχηγός της ΑΕΚ ξέσπασε σε κλάματα μετά τη λήξη του αγώνα με την Ξάνθη και την ήττα της Ενωσης, μην μπορώντας να αντέξει την πίεση και την ένταση της κατάστασης στο ΟΑΚΑ. Το κλίμα στο Στάδιο ήταν κάτι παραπάνω από βαρύ, με την αντίδραση του Μάνταλου να αντικατοπτρίζει πλήρως και το πού βρίσκεται από χθες το βράδυ η Ενωση.