Το ιδιαίτερο σκηνικό που δημιουργούν τα εκατοντάδες χρωματιστά μπουκάλια στο μπαρ υμνήθηκε από τον διεθνή Τύπο. Ο Βρεττός άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά το 1909 ως αποστακτηρίου. Τώρα προσφέρει λικέρ μαστίχα, πεπόνι, φουντούκι, καρπούζι, τριαντάφυλλο, ακτινίδιο, περγαμόντο και άλλες πολλές γεύσεις.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ