Κράσνονταρ, ΑΠΟΕΛ, Κλουζ, Ερυθρός Αστέρας προκρίθηκαν στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με εκτός έδρας νίκες. Στο Ντραγκάο, η Κράσνονταρ του Μάρκους Μπεργκ (είχε ηττηθεί 1-0 στην έδρα της), αιφνιδίασε την Πόρτο καθώς στο 37′ είχε προηγηθεί 3-0 με τα γκολ των Βιλχάνα και Σουλεϊμάνοφ (δύο). Η πορτογαλική ομάδα αντέδρασε μείωσε σε 3-2, όμως η Κράσνονταρ άντεξε και πήρε την πρόκριση για τα πλέι οφ όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Σπουδαία εμφάνιση από τον ΑΠΟΕΛ στο Αζερμπαϊτζάν, καθώς με τα γκολ των Ντε Βιτσέντι και Μάτιτς νίκησε 2-0 την Καραμπάγκ από την οποία είχε ηττηθεί 1-0 στην Κύπρο.

Μεγάλη πρόκριση και για τον Ερυθρό Αστέρα καθώς απέκλεισε στα πέναλτι την Κοπεγχάγη (7-6). Το ματς στην κανονική διαρκεια τέλειωσε 1-1, όπως και στο Βελιγράδι. Θρίλερ στη Γλασκώβη, καθώς η Κλουζ έκανε την έκπληξη νικώντας 4-3 τη Σέλτικ, ενώ το πρώτο ματς είχε τελειώσει 1-1.

Η αυστριακή Λίντσερ πέτυχε και δεύτερη νίκη επί της Βασιλείας (3-1) και συνεχίζει στα πλέι οφ, όπως και η Ρόζενμποργκ, η οποία νίκησε και στη Νορβηγία τη Μάριμπορ. Την είσοδό της στους ομίλους θα διεκδικήσει και η Μπριζ με το 3-3 που πήρε στο Κίεβο από την Ντιναμό, ενώ στο πρώτο ματς είχε νικήσει 1-0. Επιβλητική εμφάνιση και για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Ουγγαρία (4-0 τη Φερεντσβάρος).