Θα κάνει και άλλη μεταγραφή ο ΠΑΟΚ; Είναι φανερό πως στην Τούμπα ψάχνονται. Κι αυτό γιατί ο νέος τεχνικός, Φερέιρα, θέλει κάτι παραπάνω για την επιθετική του γραμμή.

Ετσι τα… μαντάτα έρχονται από τη Σκωτία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εκεί Τύπου, ο ΠΑΟΚ κοιτά πολύ ζεστά την περίπτωση του Μίκι Τζόνσον της Σέλτικ. Ενός παιδιού , γιατί παιδί είναι ακόμη στα 20 χρόνια του ο άσος, που χαρακτηρίζεται ως «διαμάντι» και ήδη αφήνει έξοχες εντυπώσεις με το  παιχνίδι του. Πρόκειται για εξτρέμ γρήγορο και διευσδυτικό, με ικανότητα να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επιθετικής γραμμής. Την περασμένη σεζόν ο Τζόνσον έπαιξε σε 23 παιχνίδια και είχε απολογισμό πέντε γκολ και μία ασίστ. Τώρα, μάλλον άρχισε ακόμη καλύτερα, καθόσον αγωνίστηκε  ως βασικός στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της Σέλτικ απέναντι στη Σαράγεβο. Ξεχώρισε ιδιαίτερα με ένα γκολ και μια ασίστ, ενώ η ομάδα του νίκησε μακριά από την έδρα της με σκορ 3-1.  

Εκτός από αυτό το σενάριο, η καθημερινότητα του ΠΑΟΚ έχει σήμερα και την παρουσίαση του νέου προπονητή. Ο κόσμος θα μάθει τον Αμπελ Φερέιρα, το πώς σκέφτεται και τι ιδέες έχει για το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Αν έχει, δηλαδή, τις ίδιες αντιλήψεις με τους συμπατριώτες του που είναι αλήθεια ότι κατέκλυσαν το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Λίγο ο αιφνιδιασμός από την αποχώρηση του Λουτσέσκου, λίγο το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας, η παρουσίαση Φερέιρα άργησε αλλά τελικά ήρθε η ώρα. Χθες, ο πορτογάλος κόουτς έκανε μαθήματα τακτικής στους ποδοσφαιριστές του και τους ανέλυσε το πώς θέλει να κινούνται στο χορτάρι. Η δεύτερη προπόνηση της Τρίτης είχε τουρνουά ποδοσφαίρου, με τους παίκτες να χωρίζονται σε ομάδες. Απόντες φυσικά οι τραυματίες Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ. Τονίζεται πως σήμερα ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει τις προπονήσεις του στην Ελλάδα για αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας και θα μεταβεί ξανά στην Ολλανδία. Εκεί, προβλέπεται να δώσει τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις με αντιπάλους τις Σιντ Τρούιντεν, Αντερλεχτ, Αλ Ταβόν και Φορτούνα Σιτάρντ. Και μετά, άπαντες στα ενδότερα της ομάδας ελπίζουν να είναι πανέτοιμο το σύνολο για τις προκλήσεις της νέας περιόδου.