Αρκετή δουλειά περιμένει τις επόμενες ημέρες τους υπευθύνους του Αρη. Δεν είναι μόνο το μεταγραφικό κομμάτι στο οποίο έχει επικεντρωθεί η διοίκηση, αλλά και η (αυριανή) έναρξη της προετοιμασίας, όπως επίσης και η κλήρωση του πρώτου και δεύτερου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ, από την οποία (επίσης αύριο) ο Σάββας Παντελίδης και οι παίκτες θα μάθουν τον αντίπαλό τους.

Από αύριο, λοιπόν, Παντελίδης και ποδοσφαιριστές πιάνουν δουλειά ενόψει της νέας σεζόν που αρχίζει νωρίς, καθώς στις 25/7 θα δώσουν το πρώτο ευρωπαϊκό τους παιχνίδι. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη και την 1η Ιουλίου θα ταξιδέψει η ομάδα στην Ολλανδία (στην περιοχή του Αρνεμ), όπου θα δώσει και τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια. Με Φορτούνα Σιτάρντ (4/7) και Γκενκ (6/7 στο Βέλγιο) και θα κλείσει με το πιο δυνατό φιλικό, κόντρα στην Αϊντχόβεν (12/7).

Σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, υπάρχει αρχική συμφωνία με τον 21χρονο αυστριακό τερματοφύλακα Φαμπιάν Εμαν, ο οποίος ανήκε στη Στουρμ Γκρατς και πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στην Κάπφενμπεργκ. Ο 21χρονος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί σε όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Αυστρίας.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και ο Μπράουν Ιντέγε προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο με τον Αρη, το οποίο θα του αποφέρει περισσότερα από 500.000 ευρώ ετησίως. Σε ό,τι αφορά την απόκτηση εξτρέμ, ο 22χρονος Ντάνιελ Μαντσίνι φαίνεται ότι είναι η βασική προτεραιότητα, ενώ αναμένεται ενίσχυση και στο κέντρο της άμυνας. Οσον αφορά την περίπτωση του Γέφτοβιτς, οι πιθανότητες να παραμείνει στον Ερυθρό Αστέρα είναι αρκετές, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από την απόφαση του προπονητή Βλάνταν Μιλόγιεβιτς.