Λίγα μέτρα πιο πέρα στα ενδότερα της Fernando Buesa Arena ξεροστάλιαζαν με τη χαρά και με τη συγκίνηση ζωγραφισμένες στα πρόσωπά τους η Μαρία και η Αλεξάνδρα, η οποία παρεμπιπτόντως είναι βαφτισιμιά του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Ζητώ συγγνώμη και από τη Μαρία και από την Αλεξάνδρα διότι τον τελευταίο καιρό τις παραμέλησα» σχολιάζει ανυπομονώντας να χωθεί στην αγκαλιά τους και να βιώσουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία…

«Γεννήσαμε κι άλλους πρωταθλητές απόψε» συνεχίζει. «Εννοώ τους παίκτες που δεν είχαν κατακτήσει τον τίτλο το 2016, αλλά χρωστάμε έναν και στο παιδί το οποίο θα φέρει στον κόσμο σε λίγο καιρό η σύντροφος του Κόρεϊ Χίγκινς, για τον οποίο συγκινηθήκαμε παρά πολύ όλοι μας πριν από μερικές μέρες. Η ομάδα έφτιαξε ενόψει του Φάιναλ Φορ ένα βίντεο στο οποίο μίλαγαν οι μαμάδες όλων των παικτών που μάλιστα δεν είχαν ιδέα και τους το φυλάγαμε για έκπληξη. Εκεί λοιπόν εμφανίστηκε η μαμά του Χίγκινς που θυμήθηκε μια ιστορία από την παιδική ηλικία του γιου της. Οταν, λέει, ήταν τεσσάρων χρονών, ο μπαμπάς του (σ.σ.: παίκτης του Ολυμπιακού τη σεζόν 1992-93) ο Ροντ του χάρισε μια μπάλα και του είπε να μην τη χάσει ποτέ από τα μάτια του. Τότε ο Κόρεϊ με την παιδιάστικη αφέλειά του πήρε την μπάλα και την έβαλε μπροστά στα μάτια του. Είπε λοιπόν η μαμά του στο βίντεο ότι από τότε φαινόταν πως θα είναι πολύ αφοσιωμένος και πολύ υπάκουος στις οδηγίες των προπονητών του, όπως και έγινε».