Η Μπάγερν ετοιμάζεται για το αυριανό ματς με τη Λίβερπουλ στο Ανφιλντ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Νίκο Κόβατς, νίκησε την Παρασκευή 3-2 στην έδρα της Αουγκσμπουργκ και ο τερματοφύλακας, Μανουέλ Νόιερ, επέστρεψε κάτω από την εστία ύστερα από δύο αγώνες λόγω τραυματισμού. Ο 32χρονος τερματοφύλακας εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η Μπάγερν θα καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Ανφιλντ που θα τη βοηθήσει να συνεχίσει στη διοργάνωση. «Είμαστε όλοι θετικοί σε ό,τι αφορά αυτά τα παιχνίδια», είπε χαρακτηριστικά.           

Η τέταρτη συνεχόμενη νίκη της Λεβερκούζεν τη φέρνει πολύ κοντά στην εξασφάλιση μίας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη. Επικράτησε της Φορτούνα Ντίσελντορφ 2-0 με τα γκολ των Κάι Χάβερτζ και Λεόν Μπέιλι και είναι πέντε βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα. Ο 19χρονος Χάβερτζ έφτασε τις 75 συμμετοχές στο γερμανικό πρωτάθλημα κάτι που μόνο ο Ντράξλερ έχει περισσότερες συμμετοχές σε αυτή την ηλικία, την περίοδο που αγωνιζόταν σε Σάλκε και Βόλφσμπουργκ.

Ο Ντένις Ζακάρια σκόραρε στο 82′ και λύτρωσε την Γκλάντμπαχ που ήταν κοντά στην ήττα, αντιμετωπίζοντας την Αϊντραχτ στη Φρανκφούρτη. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Ντα Κόστα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ωστόσο με την ισοπαλία έμεινε εκτός εξάδας.

Στη Στουτγάρδη, ο 19χρονος Τάιλερ Ανταμ, στη μόλις τέταρτη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα, είχε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στη νίκη της Λειψίας επί της τοπικής ομάδας. Ο Ανταμ είχε ασίστ, ενώ ο Πόουλσεν σημείωσε δύο γκολ. «Ηταν από τα παιχνίδι που δεν αισθάνομουν τόσο καλά, ωστόσο οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν να ανταποκριθώ σε αυτά που έπρεπε», σχολίασε ο Ανταμ.