Με τόσα που του έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, ήθελε μια μεγάλη νίκη για να μπει ξανά σε τροχιά επιτυχιών. Για να δείξει και πάλι πως είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Η νίκη που έκανε επί του Λεβαδειακού έφερε μεν ηρεμία, αλλά τίποτα περισσότερο.

Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ματς αποδείξεων για τον Ατρόμητο και τα κατάφερε περίφημα. Εχοντας για μεγάλους πρωταγωνιστές τους δύο… σταρ της ομάδας, τον Ευθύμη Κουλούρη και τον Αμρ Ουάρντα, η ομάδα του Περιστερίου «χτύπησε» στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων. 0-1 με τον Κουλούρη με τη συμπλήρωση 11 λεπτών αγώνα, 0-2 με τον Ουάρντα στο πεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου και η – επικίνδυνη – έξοδος στα Γιάννινα μετατράπηκε σε… περίπατο για την ομάδα του Κάναντι, η οποία ήταν ξανά επιβλητική, κυρίαρχη, θυμίζοντας το σύνολο που θαυμάζαμε στον πρώτο γύρο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα οι Ηπειρώτες να παραμένουν σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη προσπάθησε να αντιδράσει και να φανεί ανταγωνιστική, είχε καλές στιγμές στο πρώτο μέρος για την ισοφάριση, αλλά το γρήγορο 2-0 του δευτέρου ημιχρόνου ουσιαστικά… τελείωσε το ματς, με τους γηπεδούχους να μη βρίσκουν τα αποθέματα να αντιδράσουν.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ ,Τζημόπουλος, Λίλα, Γιάκος, Κάστρο (71´ Λέο), Βιντάλ (68´ Πάντελιτς), Νικολιάς, Αθανασιάδης, Μάνος.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Κατράνης, Καρασαλίδης, Ούμπιδες (90+3´ Κιβρακίδης), Μπρούνο, Ενσικουλού (88´ Μανούσος), Ουάρντα (82´ Μανούσος), Κουλούρης