Νίκη που τον κρατά για τα καλά στο κόλπο της παραμονής σημείωσε χθες ο Λεβαδειακός, με τους Βοιωτούς να επικρατούν με 1-0 του Παναιτωλικού και να παίρνουν σημαντική βαθμολογική ανάσα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν το γκολ της λύτρωσης από την άσπρη βούλα, έπειτα από την ανατροπή του Μαρκόφσκι από τον Ανγκους. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσαμπούρης, με τον παίκτη του Λεβαδειακού να είναι εύστοχος και να σημειώνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, με αρκετά λάθη και από τις δύο ομάδες και ελάχιστες ευκαιρίες. Ωστόσο οι Βοιωτοί ήταν εκείνοι που έδειξαν μεγαλύτερη θέληση για το «τρίποντο» και τελικώς δικαιώθηκαν. Με αυτή τη νίκη να αναπτερώνει τις ελπίδες του Λεβαδειακού για παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο Τραϊανός Δέλλας και οι παίκτες του διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή Παπαπέτρου για την απόφασή του στη φάση που έκρινε το παιχνίδι. Ωστόσο ο ρέφερι της αναμέτρησης δεν… πείστηκε, δείχνοντας το σημείο του πέναλτι, σε μια σίγουρα δύσκολη φάση. Πάντως οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν από εκεί και μετά να απειλήσουν ουσιαστικά, παρότι είχαν μπροστά τους σχεδόν ένα ημίχρονο. Καθώς η επίμαχη φάση από την οποία προήλθε το γκολ του Λεβαδειακού έγινε στο 53′.

Λεβαδειακός: Μπάγιτς, Ντιόγκο, Αντιλέχου, Ρεκβιασβίλι, Τσαμπούρης, Κονέ, Ζησόπουλος, Στανόγεβιτς (92′ Μητρόπουλος), Νανγκίς, Μαρκόφσκι (90′ Ιωαννίδης), Σαβαντογκό (79′ Μέλεγκ).

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Τσοκάνης, Αργκους, Μιχάι, Λιάβας (46′ Αμαράλ), Τσιγγάρας (71′ Μάζουρεκ), Λουσέρο, Γκούγκα, Μοράρ (45′ Μανά), Μπαΐροβιτς, Ουίλιαν.