Στη μάχη της Θεσσαλίας κέρδισε η… Κέρκυρα. Οι Φαίακες επωφελήθηκαν από την ισοπαλία στην αναμέτρηση Απόλλων Λάρισας – Βόλος (1-1) και αναρριχήθηκαν στη δεύτερη θέση της Φούτμπολ Λιγκ, που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ με διακύβευμα την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού πέτυχε τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας 1-2 στην έδρα της Σπάρτης (90’+1′ Τιεντσέ – 54′ Μότα, 74′ Τουράμ) και πλέον βρίσκεται στο -6 από τον πρωτοπόρο Βόλο και στο +2 από τον τρίτο Απόλλωνα Λάρισας, έχοντας όμως ένα παιχνίδι παραπάνω από τους έτερους διεκδικητές του προβιβασμού.

Σε αυτή την κατηγορία των διεκδικητών αδυνατεί να συμπεριληφθεί με αξιώσεις (ύστερα από 13 αγωνιστικές) ο Ηρακλής. Μετά τις δύο διαδοχικές νίκες που έστειλαν πρόσκαιρα μηνύματα ανασύνταξης και αντεπίθεσης, ο Γηραιός κόλλησε στο λασπωμένο τερέν των Τρικάλων (0-0) και απέχει εννιά πόντους από τη 2η θέση. Η λευκή ισοπαλία παρεμπιπτόντως δεν λογίζεται ως επιτυχία ούτε για τον ΑΟΤ με δεδομένο ότι βρίσκεται κάτω από τη διακεκαυμένη ζώνη και εκπέμπει SOS.

Αντίθετα, πάνω από τη γραμμή υποβιβασμού αναρριχήθηκε ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός σημειώνοντας δύο συναπτές νίκες απέναντι μάλιστα σε ομάδες που έχουν επίσης ως στόχο την επιβίωση. Μετά το διπλό στα Σπάτα οι Κρητικοί λύγισαν στην έδρα τους με 1-0 και τον Καραϊσκάκη Αρτας.

Βαθμολογική ανάσα πήρε και ο Ηρόδοτος που κατέκτησε το τρίποντο στο Αιγίνιο (0-1), ύστερα από έξι σερί ήττες στη Φούτμπολ Λιγκ.

Από κει και πέρα επέστρεψαν στις νίκες Εργοτέλης (3-1 τον Αήττητο Σπάτων) και Παναχαϊκή (1-0 τον Πλατανιά), ενώ λευκή ισοπαλία καταγράφηκε στο Απόλλων Πόντου – Δόξα Δράμας.