«Οπως μου είπε και ένας μεγάλος σε ηλικία φίλος μου, στη ζωή, ο σεβασμός και η ειλικρίνεια δεν αγοράζονται. Πάντα θα πρέπει να ακούς την καρδιά σου. Και εγώ αυτό έκανα. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω σε αυτήν την οικογένεια για άλλα δύο χρόνια».

Το μήνυμα του Χοσέ Ανχελ Κρέσπο, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, τα λέει όλα για το πώς έχει καταφέρει ο Δικέφαλος του Βορρά να προσεγγίζει τους παίκτες του και να τους κάνει να νιώθουν σαν στο σπίτι τους.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα όταν πρωτοήρθα στον ΠΑΟΚ ότι θα έμενα τόσο πολύ. Διότι, αν δείτε την καριέρα μου, όταν έφυγα από τη Σεβίλλη, δεν έμεινα για δεύτερη σεζόν ποτέ σε καμία ομάδα, έτσι όταν ήρθα εδώ, κάτι τέτοιο σκεφτόμουν, ότι θα παίξω έναν χρόνο και ίσως μετά να πάω κάπου αλλού, αλλά αισθάνομαι πολύ όμορφα εδώ πέρα. Η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη στη Θεσσαλονίκη, ενώ έχω βρει μια δεύτερη οικογένεια εδώ στην Ελλάδα, είναι λίγο περίεργο αυτό, αλλά το καλύτερο είναι ότι συνεχίζουμε και θα κλείσουμε αυτή την πενταετία όταν θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιό μου» πρόσθεσε ο άσος του ΠΑΟΚ, επιβεβαιώνοντας ότι στην ομάδα της Τούμπας βρήκε την Ιθάκη του, ενώ προανήγγειλε και την παραμονή του Βαρέλα λέγοντας ότι θέλει να μείνει πάρα πολύ.