Δύο σετ χρειάζεται απόψε η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού για να σφραγίσει το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του CEV Cup. Οι Ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν στο Κλειστό του Ρέντη την τουρκική BBSK (18.00), την οποία είχαν νικήσει στο πρώτο παιχνίδι 3-1.

«Η αντίπαλός μας είναι μια πολύ καλή ομάδα και μπορεί να παίξει καλά σε κάθε παιχνίδι. Ολοι οι παίκτες είναι διεθνείς και αγωνίζονται μαζί όλη τη χρονιά. Ετσι είναι επικίνδυνη ομάδα. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να τους πιέσουμε για να μην παίξουν άνετα» είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

n Δύσκολη κλήρωση για την Εθνική Ανδρών στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η ελληνική ομάδα θα αγωνιστεί στο Μονπελιέ και εκτός από τη  Γαλλία στον όμιλο είναι επίσης οι Ιταλία, Βουλγαρία, Πορτογαλία και Ρουμανία.

Η τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στο διάστημα 12-29 Σεπτεμβρίου 2019 σε Γαλλία, Σλοβενία, Βέλγιο και Ολλανδία. Για τη φάση των νοκάουτ αγώνων προκρίνονται οι τέσσερις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου.

Αναλυτικά οι όμιλοι:

Α’ όμιλος (Γαλλία – Μονπελιέ): Γαλλία, Ιταλία, Βουλγαρία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Ρουμανία.

Β’ όμιλος (Βέλγιο – Αμβέρσα): Βέλγιο, Σερβία, Γερμανία, Σλοβακία, Ισπανία, Αυστρία.

Γ’ όμιλος (Σλοβενία – Λιουμπλιάνα): Σλοβενία, Ρωσία, Φινλανδία, Τουρκία, Σκόπια, Λευκορωσία.

Δ’ όμιλος (Ολλανδία – Ρότερνταμ και Αμστερνταμ): Ολλανδία, Πολωνία, Τσεχία, Εσθονία, Ουκρανία, Μαυροβούνιο.