Τι και αν ο ίδιος μετά το παιχνίδι με τη Λάρισα είχε ξεκαθαρίσει ότι ο ΠΑΟΚ είναι η προτεραιότητά του και ότι περνάει πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη;

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς συνεχίζει (χωρίς να λέει ο ίδιος κάτι) να πυροδοτεί μεταγραφικά σενάρια στην Αγγλία, με πέντε ομάδες, τρεις της Πρέμιερ και δύο της Τσάμπιονσιπ να εμπλέκονται, σύμφωνα με την «Birmingham Mail».

Η Κρίσταλ Πάλλας (16η στη βαθμολογία της Πρέμιερ μεταξύ 20 ομάδων), η Μπέρνλι (17η) και η Σαουθάμπτον (19η) είναι οι τρεις ομάδες από την Πρέμιερ που ενδιαφέρονται για τον φορ του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια που κάνουν να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη.

Ομως, ενδιαφέρον έχουν δείξει και η Γουέστ Μπρόμγουιτς (πέμπτη στην Τσάμπιονσιπ) αλλά και η Μίντλεσμπρο (έκτη στην ίδια κατηγορία) που κυνηγούν τις θέσεις ανόδου ή έστω το να μπουν στα μπαράζ διεκδίκησης του προβιβασμού τους.

«Πρέπει ο Ντάρεν Μουρ (σ.σ. προπονητής της Γουέστ Μπρομ) να υπογράψει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς;» είναι το ερώτημα που έχει τεθεί στους φίλους της Γουέστ Μπρομ μέσω της σελίδας του συλλόγου, και μάλιστα ήδη το 67% όσων έχουν συμμετάσχει στη συγκεκριμένη ψηφοφορία απαντά ξεκάθαρα «Ναι» στην προοπτική απόκτησης του σέρβου διεθνούς φορ και προτρέπει τον προπονητή της ομάδας να «κλείσει» τον παίκτη!

Σε άλλο δημοσίευμα της ιστοσελίδας clubcall.com αναφέρεται πως ο τεχνικός της Μπέρνλι, Σον Ντάις, έχει ψηλά στη λίστα του τον Πρίγιοβιτς, με τον 28χρονο στράικερ να αποτελεί πιθανό στόχο ενόψει της μεταγραφικής περιόδου για τους Clarets.

«Ολα αυτά που ακούγονται είναι φήμες, σίγουρα κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά εγώ είμαι εδώ και είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ» τόνισε ο κορυφαίος σκόρερ του Δικεφάλου που με το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λάρισα έφτασε τα 50 (σε 83 αγώνες) με τη φανέλα των κυπελλούχων Ελλάδος.

Ρεκόρ

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ σπάει όλα τα ρεκόρ (του) στην Ελλάδα, όπου με 12 νίκες και μία ισοπαλία σε σύνολο 13 αγώνων έχει το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στην Ευρώπη μετά τη Γιουβέντους.

Η Γηραιά Κυρία σε 15 αγώνες στη Serie A έχει παραχωρήσει μόλις μια ισοπαλία στην Τζένοα (1-1) την ένατη αγωνιστική και έχει 14 νίκες.

Η ελληνική ομάδα έχει και αυτή μόνο ένα Χ (επίσης με 1-1 στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο) και 12 νίκες που φιλοδοξεί να τις κάνει 14 μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου, όπου έχει να παίξει με Λεβαδειακό (εκτός) και με Γιάννινα (εντός). Απλά ο Δικέφαλος έχει και -2 βαθμούς. Αξιζει να σημειωθεί ότι εκτός της Γιούβε και του ΠΑΟΚ, άλλες πέντε ομάδες παραμένουν αήττητες στα πρωταθλήματά τους, στα οποία μάλιστα είναι και πρωτοπόρες.

Ο Ερυθρός Αστέρας στη Σερβία (18 νίκες και 2 ισοπαλίες), η Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία (14 νίκες και 2 ισοπαλίες), η Ζάλτσμπουργκ στην Αυστρία (14 νίκες και 3 ισοπαλίες), η Λίβερπουλ στην Αγγλία (13 νίκες και 3 ισοπαλίες) και η Ντόρτμουντ στη Γερμανία (11 νίκες και 3 ισοπαλίες).

Αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ στρέφεται πλέον για δύο ημέρες στο ευρωπαϊκό μέτωπο, όπου 90′ τον χωρίζουν από την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λίγκ, αρκεί να νικήσει την Μπάτε Μπορίσοφ με… μισό μηδέν στην Τούμπα και την ίδια ώρα η Τσέλσι να περάσει νικηφόρα από τη Βουδαπέστη κόντρα στη Βίντι.

Και για… αναψυχή η ΜΠΑΤΕ

Το καλό κλίμα της χώρας μας (σε σχέση με αυτό της Λευκορωσίας) εκμεταλλεύεται τις τελευταίες ημέρες η αποστολή της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, που βρίσκεται εδώ και τέσσερα 24ωρα στη Θεσσαλονίκη και κάνει προπονήσεις. Βλέπετε, δεν είχε πλέον υποχρεώσεις για το πρωτάθλημά της!