Ενα εισιτήριο για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ απομένει και ο κάτοχός του θα γίνει γνωστός απόψε στο Κίεβο, όπου η Σαχτάρ Ντονέτσκ θα φιλοξενήσει τη Λυών. Ωστόσο είναι μεγάλο και το ενδιαφέρον για την ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση των άλλων τριών ομίλων.

Στο Κίεβο λοιπόν «παίζονται» πολλά. Η Σαχτάρ προκρίνεται μόνη με νίκη, καθώς έχει δύο βαθμούς λιγότερους από τη Λυών, στην οποία είναι αρκετή και η ισοπαλία. Να σημειώσουμε ότι η γαλλική ομάδα είναι αήττητη (μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες). Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ήδη προκριθεί από τον όμιλο (6ος) και υποδέχεται απόψε τη Χόφενχαϊμ.

Στον 5ο όμιλο, Μπάγερν και Αγιαξ έχουν προκριθεί και η μεταξύ τους αναμέτρηση στο Αμστερνταμ θα κρίνει την πρώτη θέση. Η ομάδα της Βαυαρίας έχει 13 βαθμούς, ο Αγιαξ 11 και ο Ερικ Τεν Χαγκ παραδέχτηκε πως «πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι για να νικήσουμε». Η άποψη του Νίκο Κόβατς: «Θέλουμε τη νίκη, αλλά για να το πετύχουμε οφείλουμε να μην επαναλάβουμε τα λάθη του πρώτου αγώνα». Στον 7ο όμιλο (οι αγώνες στις 19.55) η Ρεάλ υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ έτοιμη να σφραγίσει την πρώτη θέση, ενώ το δεύτερο εισιτήριο έχει η Ρόμα, που αγωνίζεται εκτός έδρας με την Πλζεν.

Τέλος, στον 8ο όμιλο η Γιουβέντους έχει το προβάδισμα για την πρώτη θέση καθώς έχει δύο βαθμούς περισσότερους από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (12 έναντι 10). Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αγωνίζεται στη Βέρνη με τη Γιουνγκ Μπόις, ενώ η Γιουνάιτεντ θα επισκεφθεί το Μεστάγια για το ματς με τη Βαλένθια.