Η περιουσία του πατέρα της νύφης είναι ίση με το ένα τέταρτο του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος της Ελλάδας, ισοδυναμεί με το τετραπλάσιο του ΑΕΠ της Μάλτας ή το διπλάσιο του ΑΕΠ της Κύπρου. Ο Μουκές Αμπάνι, μεγιστάνας του πετρελαίου και των τηλεπικοινωνιών  στην Ινδία, ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Ασία, αναμένεται να «δώσει» την κόρη του Ισα στον Ανάντ, τον γιο του δισεκατομμυριούχου Ατζέι Πιραμάλ. Ο γάμος τους θα γίνει σήμερα στην Ινδία και είναι από τους ακριβότερους στον κόσμο.

Πηγές του Bloomberg που εμπλέκονται στην οργάνωση του μυστηρίου εκτιμούσαν ότι το συνολικό κόστος μπορεί να φτάσει τα 100 εκατ. δολάρια, ενώ πηγές που έχουν σχέση με την οικογένεια ανέφεραν ότι το κόστος δεν θα ξεπεράσει τα 15 εκατ. δολάρια. Η περιουσία του Αμπάνι φτάνει τα 43 δισ. δολάρια σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes».

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους στον γάμο, που έχει προγραμματιστεί να γίνει στην πόλη Ουνταϊπούρ της Κεντρικής Ινδίας, βρίσκονται διεθνείς και τοπικές διασημότητες, από πολιτικούς όπως η Χίλαρι Κλίντον μέχρι μεγιστάνες των επιχειρήσεων όπως ο Χέντρι Κρέιβις. Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προσκληθεί ο διευθύνων σύμβουλος της 21th Century Fox Τζέιμς Μέρντοκ.

Η λίστα των καλεσμένων είναι τόσο μεγάλη, που οι δύο οικογένειες του ζευγαριού έχουν κλείσει τουλάχιστον πέντε πεντάστερα ξενοδοχεία που βρίσκονται στην περιοχή. Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ακόμη ότι έχουν μισθωθεί πάνω από 100 πτήσεις για να μεταφέρουν καλεσμένους στο αεροδρόμιο της πόλης Ουνταϊπούρ.

Για τους καλεσμένους της νύφης, μάλιστα, διοργανώθηκε την Κυριακή στο Ουνταϊπούρ ειδική πριβέ συναυλία όπου τραγούδησε η ίδια η Μπιγιονσέ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Washington Post».

Εκπρόσωπος της οικογένειας ανέφερε ακόμη στο Bloomberg ότι η οικογένεια Αμπάνι έχει δημιουργήσει ειδικό εκθεσιακό χώρο για να παρουσιαστεί η δουλειά ντόπιων καλλιτεχνών και δώρισε αρκετά τρόφιμα στην πόλη για να σιτιστούν πάνω από 5.000 άτομα με τρία γεύματα την ημέρα για τρεις ημέρες.

Για τον πρόεδρο της εταιρείας Reliance Industries, που φέτος κατάφερε να ξεπεράσει τον Τζακ Μα της Alibaba ως ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ασίας, η Ισα θα είναι το πρώτο από τα παιδιά του που θα παντρέψει. Μετά τον γάμο οι νεόνυμφοι αναμένεται να μετακομίσουν σε υπερπολυτελή κατοικία στο Μουμπάι με αξία που υπολογίζεται περίπου στα 64 εκατ. δολάρια και είναι από τις ακριβότερες στον κόσμο.

Η νύφη έχει πτυχία από το Γέιλ και το Στάνφορντ και βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας που διαχειρίζεται το μεγαλύτερο δίκτυο 4G στην Ινδία. Σύμφωνα με τους «Economic Times», έχει εργαστεί στη Νέα Υόρκη ως αναλύτρια επί επιχειρηματικών θεμάτων. Η μητέρα της Αμπάνι, Νίτα Αμπάνι, ασχολείται με τη φιλανθρωπία. Εχει ιδρύσει το διεθνές σχολείο Ντιρουμπάι Αμπάνι στο Μουμπάι και επιβλέπει το ίδρυμα Reliance Foundation. Είναι η πρώτη γυναίκα με καταγωγή από την Ινδία που έχει θέση στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή.

Ο Ανάντ Πιραμάλ έχει πτυχία από το Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και το Χάρβαρντ. Οι δύο οικογένειες έχουν στενές φιλικές σχέσεις εδώ και πολλά χρόνια.