Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ήθελε να δει τον Λιονέλ Μέσι στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ χαρακτήρισε τη Γιουβέντους το καλύτερο σύνολο στο οποίο έχει αγωνιστεί. Ο 33χρονος Πορτογάλος μίλησε στις τρεις μεγαλύτερες αθλητικές εφημερίδες της Ιταλίας και αναφέρθηκε ακόμα και σε προσωπικά ζητήματα.

Για τον Μέσι είπε: «Θα μου άρεσε να έρθει στην Ιταλία. Ελπίζω να αποδεχθεί την πρόκληση όπως έκανα εγώ, όμως αν είναι ευχαριστημένος στην Ισπανία τότε το σέβομαι. Είναι φανταστικός παίκτης και καλός άνθρωπος, αλλά δεν μου λείπει τίποτα από εκεί».

Ο Ρονάλντο αναφέρθηκε επίσης στη Γιουβέντους: «Χωρίς αμφιβολία το Τορίνο είναι διαφορετικό από τη Μαδρίτη. Είναι μικρότερο, αλλά παραδοσιακό. Μου αρέσει το μέρος, ο κόσμος και ο σύλλογος. Η Γιουβέντους είναι φανταστική, εξαιρετικά οργανωμένη, με παίκτες που δουλεύουν σκληρά. Είμαι 100% σίγουρος πως έκανα την καλύτερη επιλογή».

Συγκρίνοντας Γιουβέντους και Ρεάλ, ο πορτογάλος άσος υποστήριξε πως στην ιταλική ομάδα οι παίκτες είναι πιο ταπεινοί: «Είναι το καλύτερο σύνολο με το οποίο έχω αγωνιστεί ποτέ. Εδώ είμαστε μία ομάδα. Σε άλλες ομάδες ορισμένοι αισθάνονται μεγαλύτεροι από τους υπολοίπους, όμως εδώ όλοι είναι ίδιοι. Είμαστε όλοι ταπεινοί και θέλουμε να νικήσουμε».

Ο Ρονάλντο απάντησε και για το αν παντρεύτηκε την Τζορζίνα Ροντρίγκες, καθώς δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες μαζί της, βγαίνοντας από εκκλησία: «Πηγαίνω στην εκκλησία κάθε εβδομάδα και ευχαριστώ τον Θεό για όλα όσα μου έδωσε. Οι παπαράτσι με ανακάλυψαν και έτσι δημιουργήθηκαν οι φήμες».