Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά 19 βαθμούς έχει κατακτήσει ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο από τους 35 που έχει συνολικά, με το δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο να είναι το δυνατό του σημείο και να του δίνει με διαφορά τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις σε 4 παιχνίδια από τα 13 που έχει δώσει ώς τώρα για το πρωτάθλημα η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν μπροστά στο ημίχρονο!  

Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, στον αγώνα με τον Απόλλωνα επίσης στην Τούμπα, αλλά και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, όπου εκεί μάλιστα πέτυχε το δεύτερο γκολ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου 45λεπτου πηγαίνοντας με 2-1 στα αποδυτήρια.

Στο περιστέρι

Και φυσικά στον αγώνα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, που μάλιστα είναι το μοναδικό παιχνίδι του Δικεφάλου όπου έχασε βαθμούς στο δεύτερο μέρος (ισοφαρίστηκε) και φυσικά η μοναδική γκέλα ώς τώρα καθώς οι άλλοι δύο χαμένοι βαθμοί στη σούμα είναι…κληρονομιά από πέρυσι.

«Διαβάζουμε καλύτερα τον αντίπαλο στο ημίχρονο όπου βλέπουμε και τι δεν πήγε καλά» παραδέχθηκε πρόσφατα σε συνέντευξή του ο Βιεϊρίνια και πράγματι ο ΠΑΟΚ έχει πάρει φόρα στο δεύτερο 45λεπτο όπου έχει νικήσει στην Τούμπα τους: Αστέρα Τρίπολης (1-0, Πρίγιοβιτς 58′), Παναθηναϊκό (2-0 με Πρίγιοβιτς 51′ και Λημνιό 76′), Παναιτωλικό (2-1 με αυτογκόλ Μαρινάκη 63′ και Ακπόμ 65′), Ξάνθη (2-0 με Πρίγιοβιτς 47′ και Μαουρίσιο 65′) και τώρα Λάρισα (2-1 με Ακπόμ 69′).

Επίσης εκτός έδρας έχει επικρατήσει των: Πανιωνίου (1-0 με Ελ Καντουρί 68′), Ολυμπιακού (1-0 με αυτογκόλ του Βούκοβιτς 49′), Αρη (2-1 με Πρίγιοβιτς 84′) και Λαμίας (1-0 με Βαρέλα 55′).

Αν μη τι άλλο, όχι και άσχημα.