Ο Τραϊανός Δέλλας κράτησε μόνο τους τρεις βαθμούς μετά το 2-1 του Παναιτωλικού επί του Απόλλωνα Σμύρνης στο Αγρίνιο. Είναι το ίδιο σκορ με το οποίο είχε νικήσει την ΑΕΚ και ηττήθηκε από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Τα αποτελέσματα των τεσσάρων τελευταίων αγώνων του.

Οι γηπεδούχοι λοιπόν μπήκαν με φόρα στο ματς και προηγήθηκαν 2-0 πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο (Μπαρμπόσα 3′, Μοράρ 25′). Στο α’ μέρος έδειξαν το καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Οι παίκτες του όμως πίστεψαν ότι «καθάρισαν» το ματς, μπήκαν χαλαροί στο β’ μέρος και ο Απόλλωνας το εκμεταλλεύτηκε. Μείωσε με τον Μπεντινέλι (48′), προσπάθησε στη συνέχεια για την ισοφάριση, αλλά σε δύο περιπτώσεις ο Κυριακίδης είχε αποτελεσματική αντίδραση.

«Είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί και αυτό θα κρατήσω, όπως επίσης και την απόδοση του α’ μέρους. Κάθε βαθμός που χάνουμε είναι σημαντικός και το β’ μέρος θα πρέπει να μας γίνει μάθημα», είπε ο Τραϊανός Δέλλας.

«Οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι. Η αποστολή μας γίνεται όλο και πιο δύσκολη, αλλά θα παλέψουμε», σημείωσε ο Μπάμπης Τεννές, καθώς ο Απόλλωνας παραμένει στην τελευταία θέση. Αντίθετα, ο Παναιτωλικός είναι στην 9η θέση με 18 βαθμούς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Τσοκάνης, Μάλης, Αργκους, Ντίας, Λουσέρο, Μανά (68′ Λιάβας), Μπαρμπόσα (85′ Τσιγγάρας), Μοράρ (61′ Μάζουρεκ), Καμαρά.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Χουάντερσον, Τζανετόπουλος, Κοντοές, Λούκιτς, Οριουέλα, Ακόστα (66′ Ναδάλες), Κονέ, Γκίνο (46′ Ντουρσό), Μπεντινέλι, Τριάδης (35′ Ντεφεντερίκο), Ελ Χέλβε.