Για το χειρότερο τριαντάλεπτο της χρονιάς έκανε λόγο ο Γιώργος Δώνης, αναφερόμενος στο τελευταίο ημίωρο του χθεσινού αγώνα, λέγοντας ότι η ομάδα του δεν είχε καθόλου συνοχή και περίμενε απλώς να τελειώσει το παιχνίδι.

«Περιμένω όλα τα παιχνίδια πολύ δύσκολα και περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που καίγεται για βαθμούς και θα έμπαινε για μια μάχη και να πάρει αποτέλεσμα. Περιμέναμε το παιχνίδι πολύ δυνατό.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερο από το δεύτερο. Βγάλαμε συνεργασίες και φάσεις, αλλά σε λεπτομέρειες δεχθήκαμε δύο τέρματα που δεν είχαμε συνοχή και σταθερότητα. Και αυτός ήταν ο λόγος που χάναμε με 2-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικό, δεν είχαμε ηρεμία να λειτουργήσουμε την μπάλα. Μετά το 3-1 ήταν το χειρότερο σημείο μας σε όλο το πρωτάθλημα. Τριάντα λεπτά δεν είχαμε συνοχή, χάναμε την μπάλα εύκολα και περιμέναμε να τελειώσει το παιχνίδι. Το χειρότερο τριαντάλεπτο της χρονιάς».

Απόλυτα ικανοποιημένος από την τακτική της ομάδας του ήταν ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος: «Αυτό που έχουμε πει είναι πως πρέπει να τα δίνουμε όλα και να έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές καλή απόδοση, γιατί αν κάποιος λείπει θα έχουμε πρόβλημα. Σήμερα (σ.σ.: χθες) τακτικά ήμασταν εξαιρετικοί. Το πιο σημαντικό είναι πως η ομάδα μου αντέδρασε στο γκολ του Παναθηναϊκού. Πάρα τα όσα έχουν συμβεί συνεχίζουμε να παλεύουμε και ειδικά εντός έδρας. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε σχηματισμό αλλά ήμασταν και πάλι εξαιρετικοί τακτικά και είναι μεγαλύτερη η νίκη, αφού παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα τακτικά, που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο».

– Ο Πάνος Αρμενάκας αποχώρησε για την Αγγλία και αναμένεται μέσα στο επόμενο δεκαήμερο η οριστική αξιολόγηση από τον Γιώργο Δώνη για το αν θα αποκτηθεί ή όχι.

– Ράμματα πάνω από το φρύδι έκανε ο Μαυρομμάτης.