Την ευκαιρία να βγουν να τα πούνε λίγο και εκτός γηπέδου με μια μπιρίτσα είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο και μάλιστα όχι απλώς με την άδεια του κόουτς Μπλατ, αλλά και με την παρουσία του σε κεντρικό μπαρ στον Πειραιά!

Καθώς ήταν επίσημη εκδήλωση χορηγού του συλλόγου και όλοι ήπιαν την μπιρίτσα τους με κεντρικό πρόσωπο όμως τον Δημήτρη Αγραβάνη, που λίγο πριν είχε επιστρέψει έπειτα από σχεδόν έναν χρόνο απουσίας.

Ολοι του ευχήθηκαν «σιδερένιος» και ο Ντέιβιντ Μπλατ χαρακτήρισε την επιστροφή του το καλύτερο νέο στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Δεν ήταν τυχαίο ότι λες και η εκδήλωση έγινε για τον άσο του Ολυμπιακού σαν ένα καλωσόρισμα και πάλι στην αγωνιστική δράση.

Ο ίδιος ένιωθε σαν να ξαναγεννήθηκε και όπως είπε: «Είναι σαν να ξεκινάω από την αρχή, αλλά θέλω βήμα βήμα να επανέλθω όσο το δυνατόν καλύτερα».

Η εκδήλωση είχε και μπίρες χωρίς αλκοόλ, αλλά είπαμε οι παίκτες είχαν άδεια.

«Είναι ωραίο να πίνεις μια μπιρίτσα χαλαρώνοντας λίγο έπειτα από τον αγώνα. Ο καλύτερος είναι ο Παπανικολάου, πάντως, που το καλοκαίρι δεν τον… προλαβαίνεις» είπε ο Σάσα Βεζένκοφ.