Στην κόντρα των Αιωνίων στο παρκέ μπήκε άνω τελεία για λίγο καιρό, αλλά η κόντρα των προέδρων των δύο ομάδων θα έχει και άλλα επεισόδια. Από την Παρασκευή τρέχουν εκατέρωθεν αγωγές. Μάλιστα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε επιστολή που απέστειλε στον εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωλίγκας Τζόρντι Μπερτομέου, μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Αγαπητέ κύριε Μπερτομέου,

Με μεγάλη έκπληξη έλαβα τη σημερινή επιστολή σας, από την ανάγνωση της οποίας προκύπτουν πολλές ερωτήσεις. Για να είμαι πιο συγκεκριμένος, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα 410.000 ευρώ έχουν επανέλθει, ενώ μου είπατε ρητά ότι μόνο σε περίπτωση σοβαρής παράβασης θα συμβεί αυτό και όχι για ένα μικρό παράπτωμα, όπως ισχύει στην προκειμένη περίπτωση. Πέρα, όμως, από αυτό, μια τέτοια εξαντλητική ποινή δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από αυτό που ο ίδιος ο δικαστής έχει αποδεχθεί σαν γεγονός. Δεν έχει αναφερθεί καμία πράξη βίας και ήταν ο Ολυμπιακός αυτός που έδωσε στα media το φύλλο αγώνα και έστρεψε την προσοχή σε αυτό το συμβάν και όχι σε εμένα! Σε καμία περίπτωση αυτή η ποινή δεν αποτυπώνει τη συναινετική συμφωνία μας να έχουμε μια νέα αρχή με καλή πίστη.

Επιπλέον, είναι εντελώς αντιφατικό το γεγονός ότι τη στιγμή που κατηγορούμαι ότι είπα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα, είμαι ταυτόχρονα εγκαλούμενος από τον Ολυμπιακό για ακριβώς αντίθετες δηλώσεις. Δεν είναι μόνο παράνομο, είναι και εντελώς παράλογο! Ο Ολυμπιακός σκόπιμα παραποίησε την αλήθεια μέσω δημόσιων ανακοινώσεων, αναφέροντας ότι τον κατηγόρησα πως δωροδόκησε τους δυο διαιτητές του παιχνιδιού! Αυτό είναι προϊόν της φαντασίας του Ολυμπιακού και είναι εντελώς αναληθές και παραπλανητικό. Ποτέ δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω ότι ουδέποτε έκανα τέτοιες κατηγορίες εναντίον των διαιτητών και όλα όσα σκόπιμα έχει εξαπλώσει σε όλα τα μέσα ενημέρωσης ο Ολυμπιακός, τα οποία είναι μια τεράστια συκοφαντία. Περιμένω από την Ευρωλίγκα αν δεν το έχει κάνει ήδη να κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες για να προστατεύσει εμένα και την ίδια τη διοργάνωση».