Ο Σάββας Παντελίδης αναμένεται να πιάσει από σήμερα και επίσημα δουλειά στον Αρη. Ο 53χρονος προπονητής είναι από χθες στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να διευθετήσει με τη διοίκηση τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.

Ο Παντελίδης, που συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, θα υπογράψει συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο. Ο έλληνας τεχνικός παραιτήθηκε τη Δευτέρα από τον Αστέρα Τρίπολης και οι πληροφορίες τον ήθελαν να έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με τη διοίκηση του Αρη.

Σήμερα αναμένεται να γνωριστεί με τους παίκτες και να κάνει την πρώτη προπόνηση. Το θετικό για τον Παντελίδη είναι πως υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα και θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την επανέναρξη και να περάσει στους ποδοσφαιριστές τη δική του φιλοσοφία. Θυμίζουμε ότι πριν από έναν μήνα είχε αντιμετωπίσει τη νέα του ομάδα όταν ήταν στον Αστέρα Τρίπολης. Το πρώτο του παιχνίδι στο πάγκο του Αρη θα είναι στις 25/11 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Καλύτερη ψυχολογία

Στο μεταξύ, με την προχθεσινή νίκη επί του Απόλλωνα το κλίμα στα αποδυτήρια βελτιώθηκε σημαντικά. Ασφαλώς σημαντική ήταν και η προσφορά του Απόστολου Τερζή ο οποίος δούλεψε με τους παίκτες την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Τερζής μάλιστα θα παραμείνει στο προπονητικό τιμ, καθώς γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα.

Ανησυχία πάντως υπάρχει για τον Ματέο Γκαρσία, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Να σημειώσουμε πως ο μοναδικός παίκτης που θα λείψει αυτές τις ημέρες είναι ο κεντρικός αμυντικός Μερτζίμ Μάβραϊ, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Αλβανίας.