Ο Λεβαδειακός νίκησε με 2-1 τον ΟΦΗ με δύο γκολ του Στανόγεβιτς (25′, 45′), αλλά το θέμα είναι πως το δεύτερο δεν μπήκε… ποτέ, καθώς η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή στην εκτέλεση φάουλ του έμπειρου μέσου των Βοιωτών. Ο διαιτητής Γρατσάνης και ο βοηθός Φωτόπουλος έκαναν λάθος δείχνοντας σέντρα και με αυτό το γκολ ο Λεβαδειακός πήρε τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Ηρακλείου. Βέβαια θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι στη φάση του φάουλ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι ενώ διαμαρτυρήθηκαν επίσης και για το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε προσωρινά στο 43′ ο ΟΦΗ με τον Αραβίδη. Ο τεχνικός του Λεβαδειακού Πέπε Σανίνο εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη της ομάδας του, επισημαίνοντας μετά το τέλος του αγώνα: «Κάναμε καλό παιχνίδι, γιατί χρειαζόμασταν τη νίκη, είναι πολύ σημαντικό γιατί θα έχουμε 15 μέρες για να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας. Το σημαντικό σήμερα είναι το πνεύμα που έδειξε η ομάδα και η ομοιογένεια και τώρα θα εκμεταλλευτούμε τη διακοπή για να δουλέψουμε». Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος υποστήριξε. «Ηταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι όσον αφορά την κατοχή της μπάλας. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος δημιούργησε δυο – τρεις ευκαιρίες κυρίως από αριστερά, κάτι που προσπαθήσαμε να διορθώσουμε στο δεύτερο μέρος. Το δεύτερο γκολ έπαιξε καθοριστικό ρόλο».

Λεβαδειακός (Σανίνο): Μπάγιτς, Ναγκίς (80′ Γιακουμάκης), Μαρκόρβσκι, Ζησόπουλος, Καραχάλιος, Παντελιάδης, Τσαμπούρης, Σαβαντόγκο, Μητρόπουλος (64′ Ομο), Αντιλεχού, Στανόγεβιτς (78′ Καθάριος).

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Ντίνας, Πλατέλλας, Κυριακίδης, Αραβίδης, Μιχόγεβιτς, Κοιλιάρας (58′ Κουτσιανικούλης), Παπάζογλου, Κοροβέσης, Μπολάκης (77′ Σασί).