Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου έσταζε μέλι για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος κράτησε σε δυο – τρεις περιπτώσεις (με κορυφαία την απόκρουση του πέναλτι του Γιουνές) το 1-1 και επέτρεψε στους συμπαίκτες του να διεκδικήσουν και να φτάσουν στη νίκη.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ανταπέδωσε λέγοντας: «Ο κόουτς μάς βοήθησε πολύ στο να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να γυρίσουμε το παιχνίδι. Οσο για το πέναλτι, εκείνη τη στιγμή έπρεπε να βγει για το καλό της ομάδας και για να πάρουμε κουράγιο».

«Να συνεχίσουμε έτσι»

Ο χρυσός σκόρερ των δύο τερμάτων Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς πρόσθεσε: «Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια φιλοσοφία και στα παιχνίδια που θεωρητικά είναι πιο εύκολα καθώς το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος», ενώ ο Δημήτρης Πέλκας παραδέχτηκε ότι το πάλεψε πολύ με τον γιατρό για να παίξει και για το παιχνίδι είπε: «Το πιστεύαμε ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Οσο για το πέναλτι του Αρη, πάντα έχουμε εμπιστοσύνη στον Πασχαλάκη και είμαστε σίγουροι για αυτόν».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε συγχαρητήρια σε όλους και στάθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας του σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Υπήρχαν πολύ καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες. Στο τέλος όμως νικήσαμε γιατί έχουμε κάτι παραπάνω. Μια καλύτερη ομάδα η οποία έπαιξε όλη καλά και έδειξε προσωπικότητα σε ένα δύσκολο γήπεδο. Είχαμε προσωπικότητα, υπομονή, δώσαμε μάχες από τη μία πλευρά του γηπέδου στην άλλη. Ο Θεός μπορεί να μας βοηθάει γιατί είμαστε η καλύτερη ομάδα και υπό φυσιολογικές συνθήκες θα είχαμε τώρα 21 βαθμούς, αλλά έχουμε 19 επειδή κουβαλάμε αυτό το -2 από πέρυσι».

Ο τεχνικός του Αρη Πάκο Ερέρα στάθηκε ιδιαίτερα στο χαμένο πέναλτι της ομάδας του: «Χάσαμε, και καθοριστικό ρόλο έπαιξε το χαμένο πέναλτι και εκεί ήρθε η ήττα. Είδα όμως και κάποια πράγματα στην ομάδα που δεν μου άρεσαν. Οπως, για παράδειγμα, πάσες απλές που πάντα τις κάναμε καλά. Καταλαβαίνω ότι είναι ένα παιχνίδι με παραπάνω πίεση και αυτό μας οδήγησε σε εύκολα λάθη και λάθος πάσες».