«Περιμένουμε μία ωραία ατμόσφαιρα, καθώς ξέρουμε πως οι οπαδοί είναι εκδηλωτικοί. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να διαβάσουμε καλά τον τρόπο προσέγγισης του αγώνα από την ΑΕΚ». Ο Ματς Χούμελς μετά το ματς με τη Βόλφσμπουργκ αναφέρθηκε στο αυριανό ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε να αγωνιστούμε όπως πρέπει ώστε να πάρουμε τη νίκη», πρόσθεσε ο κεντρικός αμυντικός της Μπάγερν.   

Η ηρεμία αρχίζει να επιστρέφει στην ομάδα της Βαυαρίας. Η στήριξη της διοίκησης στον Νίκο Κόβατς και κυρίως το 3-1 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ βοήθησαν στη βελτίωση του κλίματος στα αποδυτήρια. «Υπήρχε μεγάλη πίεση στην ομάδα. Αυτό που θέλαμε ήταν να συγκεντρωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο σε όλο το 90λεπτο. Αυτό οι παίκτες το πέτυχαν και νομίζω ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο», είπε ο Κόβατς. «Γενικά, ήταν μία πειστική εμφάνιση, ακόμα και όταν μείναμε με δέκα παίκτες και ο αντίπαλός μας μείωσε». Πρωταγωνιστής  ήταν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που πέτυχε δύο γκολ, ενώ έδωσε και την ασίστ στον Χάμες Ροδρίγες για το τρίτο. «Ηταν εξαιρετικός. Παίζει πάντα για το συνολο, είναι έξυπνος και μπορεί να μη σκόραρε ιδιαίτερα έως τώρα, αλλά κάνει πολύ καλή δουλειά στο γήπεδο», είπε ο Ματς Χούμελς.

 Η Μπάγερν είναι τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ, η οποία νίκησε 4-0 στη Στουτγάρδη, με τον Πάκο Αλκάρεθ να σκοράρει και πάλι, φτάνοντας τα επτά γκολ στο πρωτάθλημα. «Αισθάνομαι υπέροχα στην Ντόρτμουντ και ένας από τους λόγους είναι η πολύ καλή συνεργασία που έχω με τον Μάρκο Ρόις», είπε ο 25χρονος επιθετικός.