Στη πρόσληψη συνολικά 35 διοικητικών υπαλλήλων, κοινωνικών λειτουργών, ψυχολόγων, παιδαγωγών, διερμηνέων, νομικών, ψυχιάτρων, νοσηλευτών, φυλάκων, διατροφολόγων αλλά και μαγείρων προχωρά η ΜΚΟ Ευρωπαϊκή Εκφραση.

Οσοι προσληφθούν θα υπογράψουν 12μηνες συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου και θα απασχοληθούν στη Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στην Κυψέλη.

Η αποστολή των βιογραφικών σημειωμάτων θα πρέπει να γίνει έως τις 2 Νοεμβρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση Ekfrasi@ekfrasi.gr σημειώνοντας τον αντίστοιχο κωδικό της θέσης.

Οι υποψήφιοι που θα περάσουν στη δεύτερη φάση αξιολόγησης, προσωπική συνέντευξη, θα ειδοποιηθούν είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά.

Οι υποψήφιοι που θα προσληφθούν πρέπει να προσκομίσουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας, του τίτλου σπουδών, της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος (όπου απαιτείται), συστατικές επιστολές από προηγούμενους εργοδότες αλλά και πιστοποιητικό ποινικού μητρώου.

Για τις θέσεις των διοικητικών υπαλλήλων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο διοικητικών / οικονομικών / κοινωνικών / θετικών επιστημών, προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση τουλάχιστον 2 ετών, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, αλλά και γνώση χειρισμού Η/Υ.

Για τις θέσεις των κοινωνικών λειτουργών οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο κοινωνικής εργασίας, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, γνώση της αγγλικής γλώσσας, προηγούμενη απασχόληση στο Μεταναστευτικό – Προσφυγικό και εμπειρία με ευάλωτες ομάδες, γνώση χειρισμού Η/Υ (όλα τα εργαλεία του MS Office, χρήση υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) και ευχέρεια στη χρήση ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Σε ό,τι αφορά τις θέσεις των φυλάκων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να έχουν γνώσεις αγγλικών και Η/Υ και προϋπηρεσία δύο ετών σε διαπολιτισμικό περιβάλλον.

Αναφορικά με τις θέσεις των διερμηνέων οι υποψήφιοι θα πρέπει εκτός από την άριστη γνώση της ελληνικής γλώσσας να έχουν άριστη γνώση της αραβικής και της φαρσί – νταρί (γραπτά και προφορικά) καθώς και προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία ενός έτους σε συναφή αντικείμενο.

Η ΜΚΟ θα εξετάζει κάθε αίτηση με βάση τα προσόντα που ζητούνται για κάθε θέση, τα οποία αποτελούν και τα κριτήρια αξιολόγησης του δυνητικού προσωπικού, και με βάση την αρχή της τήρησης της ίσης μεταχείρισης, της μη διάκρισης, της ισότητας των φύλων, της αξιοκρατίας και της διαφάνειας.

Ολες οι αιτήσεις θα παραμείνουν αυστηρά απόρρητες και θα τηρηθούν στο αρχείο της ΜΚΟ καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου. Τυχόν νέες ανάγκες προσωπικού που θα προκύψουν κατά αυτήν την περίοδο, θα καλύπτονται από υποψηφίους που θα συμμετάσχουν στην παρούσα προκήρυξη.