Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Σερβίας και τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι με τον Αρη, την Κυριακή, στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο σέρβος επιθετικός μιλώντας στον Arena FM υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ διαθέτει την ποιότητα για να φύγει από το γήπεδο του Αρη με τους τρεις βαθμούς.

«Γνωρίζουμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο έχουμε την ποιότητα να περάσουμε με το διπλό από το Κλεάνθης Βικελίδης. Δεν έχουμε σκεφτεί πολλά για αυτό το ματς πάντως. Πηγαίνουμε βήμα βήμα, είχαμε δύσκολο πρόγραμμα τον προηγούμενο μήνα και ξέρουμε πως για τον Αρη αυτό είναι το παιχνίδι της χρονιάς, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος που θέλει να νικήσει. Για εμάς είναι ένα ματς όπως όλα τα υπόλοιπα. Ξέρουμε πως ο Αρης θέλει να νικήσει τον ΠΑΟΚ, αλλά και για εμάς είναι σημαντικό για την ψυχολογία μας να πάρουμε τη νίκη. Πιστεύω στην ομάδα μου και την ποιότητά της και θέλω να συνεχίσουμε με μία επιτυχία μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες» υποστήριξε ο Πρίγιοβιτς, ο οποίος δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον προπονητή Μλάντεν Κρστάιτς στα δύο παιχνίδια με Μαυροβούνιο και Ρουμανία για το Nations League, κάτι που σχολιάστηκε από τον σερβικό Τύπο.

Στο μεταξύ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου διαγράφει ονόματα από το ιατρικό δελτίο, καθώς ουσιαστικά ο μοναδικός που αναφέρεται σε αυτό είναι ο Μαουρίσιο, ο οποίος αναμένεται να επανέλθει μετά την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος.

Καλύτερα ο Βαρέλα

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ βλέπει ότι ο Φερνάντο Βαρέλα δείχνει πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση, ο Εβγέν Χατσερίντι μπήκε επίσης σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Ελ Καντουρί. Εκτός από τον Πρίγιοβιτς επέστρεψε και ο Αλιν Τόσκα μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ρουμανίας, όπως επίσης και οι Πασχαλάκης, Καρέλης, Πέλκας και Λημνιός που ήταν με την ελληνική ομάδα.

Ο μοναδικός που λείπει είναι ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος αναμένεται πάντως σήμερα στη Θεσσαλονίκη καθώς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Αίγυπτο στην προκριματική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Οι καλές ειδήσεις για τον Λουτσέσκου είναι πως ο Ουάρντα αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια με τη Σουαζιλάνδη, στο πρώτο σκόραρε, ενώ στο χθεσινό έδωσε την ασίστ στον Χεγκαζί για το πρώτο γκολ. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είχε πάντως να αντιμετωπίσει πολύωρο ταξίδι για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, καθώς το αεροπορικό ταξίδι προς το Κάιρο ήταν περίπου δέκα ώρες, ενώ από την πρωτεύουσα της Αιγύπτου θα αναχωρήσει σήμερα.