Το γκολ του Λουίς Ντομίνγκεζ τέσσερα λεπτά πριν από τη λήξη του ημιχρόνου στάθηκε αρκετό για να πάρει ο Πανιώνιος τη νίκη στο παιχνίδι με τον Αρη (1-0), με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να παίρνει «βαθιά» ανάσα με την κατάκτηση των τριών βαθμών. Από την άλλη πλευρά ο Αρης γνώρισε τη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα, αν και οι Κίτρινοι πίεσαν στο δεύτερο ημίχρονο για να φτάσουν στην ισοφάριση και είχαν μάλιστα και δοκάρι με τον Γιουνές.

Ωστόσο θα πρέπει να σταθεί εδώ κάποιος στα πολλά παράπονα των ανθρώπων του Αρη για τη διαιτησία. Οι ιθύνοντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης «έβραζαν» με τον διαιτητή Κομίνη καθώς θεωρούν πως δεν έδωσε πέναλτι στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, σε ανατροπή του Γκαρσία από τον Μπανανά.

Ο Πανιώνιος δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του και η νίκη που πέτυχαν οι Νεοσμυρνιώτες ήταν κάτι παραπάνω από σημαντική, καθώς οι Κυανέρυθροι έφτασαν τους επτά πόντους.

Στη σημασία της προχθεσινής νίκης στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα και ο προπονητής του Πανιωνίου Ζοσέ Ανιγκό, ο οποίος τόνισε:

«Οταν κερδίζουμε πάντα είναι κάτι θετικό. Νικήσαμε μια πολύ καλή ομάδα, ο Αρης δεν έχει τυχαία 12 βαθμούς. Ηταν μια πολύ κουραστική εβδομάδα για τους παίκτες με τρία παιχνίδια. Κερδίσαμε δύσκολα, αλλά φυσικά είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Η ομάδα φτιάχνεται σιγά σιγά, δημιουργούμε μια ομάδα και στα δύσκολα».

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Αρη Πάκο Ερέρα επισήμανε για την αναμέτρηση: «Το παιχνίδι είχε δυο μέρη πολύ διαφορετικά. Στο πρώτο μέρος είχαμε καλά και άσχημα στοιχεία, στα δεύτερα ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να δημιουργήσει. Είναι το δεύτερο γκολ που δεχόμαστε και είναι αυτό που περισσότερο με πόνεσε, γιατί αν κάναμε κάτι μέχρι τώρα, ήταν καλή άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι αξίζαμε περισσότερα, είχαμε μεγαλύτερη κατοχή και τον έλεγχο παιχνιδιού.

Είχαμε την μπάλα στην κατοχή μας, αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ και να ολοκληρώσουμε τις φάσεις που δημιουργήσαμε. Αξίζαμε τη νίκη γιατί παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και είχαμε ευκαιρίες. Αλλά τελικά οι πιθανότητες και τα λάθη ήταν δικά μας. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο που κατάφερε να κερδίσει».

Στήριξη σε Ερέρα

Ο Αρης είχε την υποστήριξη περίπου 500 οπαδών του στο προχθεσινό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι πολλοί φίλοι των Κιτρίνων περίμεναν τον Ερέρα και τους παίκτες της ομάδας τους έξω από τα αποδυτήρια.

Εξέφρασαν τη στήριξή τους στον ισπανό τεχνικό αλλά και στους ποδοσφαιριστές και ζήτησαν καλή προσπάθεια και στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Πανιώνιος (Ζοζέ Ανιγκό): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Κούρντι, Κεϊτά, Κόρμπος (86′ Οικονομίδης), Τσιλούλης (83′ Σταυρόπουλος), Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς (75′ Μανθάτης), Ντομίνγκεζ, Ντουρμισάι.

Αρης (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Μενέντεθ, Δεληζήσης, Μάβραϊ, Τζανακάκης (55′ Κωνσταντινίδης), Σιώπης, Ματίγια (77′ Μαρτίνες), Μπάσα (45′ Σόουζα), Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Γιουνές.