Ο Γιώργος Βασιλειάδης απάντησε στον Ολυμπιακό. Απάντησε εκεί που ο ίδιος ήθελε να απαντήσει. Ομως δεν απαντά επί της ουσίας. Για την… ταμπακέρα, κουβέντα. Ο κόσμος που ξεσπά τις τελευταίες ώρες για τα χρήματα που δίνονται ελαφρά τη καρδία στις ΠΑΕ και όχι σε άλλες ανάγκες ο Βασιλειάδης δεν έχει τι να πει.

Η «ευαισθησία» του αρχίζει και τελειώνει μόνο σε αυτά που του προσάπτει ο Ολυμπιακός. Και βάζει την ίδια «κασέτα» κάθε φορά να παίζει. Μιλάει για όλα τα υπόλοιπα, αλλά όχι για την ουσία. Ας αφήσουμε, λοιπόν, τον Ολυμπιακό. Ας πούμε πως ο Ολυμπιακός βρήκε την ευκαιρία και φώναξε για έναν άνθρωπο με τον οποίο έχει κόντρα εδώ και πολύ καιρό.

Για όσα τον κατηγορεί ο κόσμος, τι έχει να πει ο Βασιλειάδης; Για το γεγονός πως τόσα χρήματα θα μπορούσαν να είχαν δοθεί σε πυροσβεστικά οχήματα, προκειμένου η Ελλάδα να γλιτώσει από τους νεκρούς που γέμισε στις πρόσφατες πυρκαγιές, τι απαντά; Για το ότι δεκάδες άνθρωποι έμειναν χωρίς σπίτια, αλλά ο ίδιος και η ΕΡΤ επιλέγουν λίγες μόλις ημέρες μετά να δώσουν τόσο εύκολα και σχεδόν ξεδιάντροπα τόσα εκατομμύρια σε ανώνυμες εταιρείες, τι ακριβώς έχει να πει ο κ. Βασιλειάδης;

Καλές είναι οι κόντρες και οι… φανταστικές ιστορίες απέναντι σε έναν συγκεκριμένο σύλλογο και ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, καλά είναι τα γελάκια από τα έδρανα της Βουλής όταν μιλάει η Αννα Καραμανλή, καλές οι χειραψίες και οι υποσχέσεις στα κατά καιρούς ταξίδια σε διάφορες πόλεις, προκειμένου να μαζέψουμε ψήφους όταν έρθει η ώρα, αλλά εδώ χρειάζονται απαντήσεις. Σοβαρές και ειλικρινείς.

Μπορεί να τις δώσει ο κ. Βασιλειάδης; Συμφωνεί με τις ενέργειές του ο Αλέξης Τσίπρας; Είναι προκλητικό σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για τη χώρα να δίνονται τόσα χρήματα, τα οποία πληρώνουμε από την τσέπη μας, σε ποδοσφαιρικές ομάδες; Ερωτήματα που δεν θα απαντηθούν ποτέ…