Σημαντικό οικονομικό όφελος αποκόμισε ο Παναθηναϊκός από τις παραχωρήσεις των Βασίλη Τολιόπουλου και Τσέντι Όσμαν σε Άρη και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Για τον Τολιόπουλο, τον οποίο είχε αποκτήσει το 2025 αντί μόλις 30.000 ευρώ, οι «πράσινοι» θα εισπράξουν buy-out ύψους ενός εκατ. ευρώ. Παράλληλα, από το μπάτζετ αφαιρούνται και οι 500.000 ευρώ του συμβολαίου του για την επόμενη σεζόν.

Αντίστοιχα, ο ΠΑΟΚ κατέβαλε δύο εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Όσμαν, ενώ ο Παναθηναϊκός εξοικονομεί επιπλέον 1,8 εκατ. ευρώ από τις αποδοχές του Τούρκου φόργουορντ. Ο παίκτης είχε αποκτηθεί ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024, χωρίς την καταβολή buy-out.

Το συνολικό οικονομικό όφελος από τις δύο υποθέσεις φτάνει, συνεπώς, τα 5,3 εκατ. ευρώ.

Οι αποχωρήσεις, πάντως, εντάσσονται πρωτίστως στον αγωνιστικό σχεδιασμό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος έχει τον πρώτο λόγο στη διαμόρφωση του νέου ρόστερ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
0 /50
0 /2000
YouTube thumbnail