Νέα μεγάλη πρόκληση περιμένει τον Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος το Σάββατο (18/7) αγωνίζεται στο μίτινγκ του Diamond League στο Λονδίνο, αντιμετωπίζοντας για ακόμη μία φορά την ελίτ του παγκόσμιου επί κοντώ.
Ο Έλληνας πρωταθλητής θα βρεθεί απέναντι στον παγκόσμιο ρέκορντμαν,Μόντο Ντουπλάντις, αλλά και στον Κέρτις Μάρσαλ, σε έναν αγώνα με ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού.
Ο Καραλής συνεχίζει τη φετινή εξαιρετική του πορεία και θα επιδιώξει ακόμη μία δυνατή εμφάνιση με επίδοση κοντά στα 6μ., λίγες εβδομάδες πριν από τις μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού.
Η μετάδοση του αγώνα θα γίνει το Σάββατο (18/7) στις 16:00 από την ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.

- Ο Τραμπ βάζει στο στόχαστρο τον Καναδά για τον καπνό των πυρκαγιών: «Μας γεμίζουν με βρώμικο αέρα»
- Σαλάχ: Ζητά τραπεζικές εγγυήσεις πριν υπογράψει στην Μπεσίκτας
- Λέκκας για ρωγμές σε κτίρια της Κυψέλης: Το θέμα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα – Οι γεωλογικές ιδιαιτερότητες του αθηναϊκού σχιστόλιθου στο μικροσκόπιο







