Ο Τζέντι Οσμάν μετρά αντίστροφα για την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεγάλη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ.
Ο Τούρκος άσος αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα το απόγευμα της Κυριακής (19/07), με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» να προετοιμάζουν όλα τα απαραίτητα για την υποδοχή του και την πρώτη του γνωριμία με την ομάδα και τον κόσμο.
Πριν από τις επίσημες ανακοινώσεις για την απόκτησή του, απομένουν ορισμένες διαδικαστικές λεπτομέρειες, ωστόσο το πλάνο για την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη έχει ήδη καταρτιστεί.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρώτο ραντεβού του Οσμάν με τους φίλους του ΠΑΟΚ έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Δευτέρας, στο γήπεδο, όπου ο διεθνής φόργουορντ θα πάρει την πρώτη γεύση από την ατμόσφαιρα της «ασπρόμαυρης» οικογένειας.

- Μουντιάλ 2026: Οι πανηγυρισμοί της Αργεντινής έφτασαν μέχρι την… Ανταρκτική (vid)
- Πολιτισμός και Τεχνητή Νοημοσύνη στο επίκεντρο του ελληνικού προκριματικού της Παγκόσμιας Ολυμπιάδας Ρομποτικής 2026
- Σοβαρός τραυματισμός αστυνομικού μετά από σύγκρουση της μοτοσικλέτας του με αδέσποτο σκύλο στην Αλεξανδρούπολη







