Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή λεωφορείου και δύο ΙΧ σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στον Πειραιά, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δύο ΙΧ και ένα αστικό λεωφορείο συγκρούστηκαν στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, στο ύψος της πλατείας Ιπποδαμείας. Οι συνθήκες του ατυχήματος παραμένουν υπό διερεύνηση.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι δύο οδηγοί των ΙΧ, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τραυματισμοί τους είναι ελαφροί.
Από το λεωφορείο και τους επιβάτες του δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, ενώ η κυκλοφορία στην περιοχή αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα.
Λόγω του τροχαίου, παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, με την τροχαία να βρίσκεται στο σημείο για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.








