Οι Νικς επέστρεψαν στους τελικούς του NBA ύστερα από 27 χρόνια, καθώς επικράτησαν άνετα των Καβαλίερς με 130-98 και «σκούπισαν» τη σειρά των τελικών της Ανατολής με 4-0.
Κορυφαίος για τη Νέα Υόρκη ήταν ο Καρλ-Άντονι Τάουνς, που πραγματοποίησε double-double με 19 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ πρόσθεσε και τρεις ασίστ. Σημαντική ήταν και η συμβολή του Ανουνόμπι, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 17 πόντους, επτά ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ.
Για τους Καβαλίερς, ο Ντόνοβαν Μίτσελ ξεχώρισε επιθετικά σημειώνοντας 31 πόντους και μαζεύοντας τέσσερα ριμπάουντ, όμως η εμφάνισή του δεν ήταν αρκετή για να αποτρέψει την ήττα.
Πλέον, οι Νικς περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στους μεγάλους τελικούς, ο οποίος θα προκύψει από τη σειρά ανάμεσα σε Θάντερ και Σπερς.


- Λίβανος: Ο στρατός του Ισραήλ ζήτησε από τους κατοίκους της Ναμπατίγε να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους
- Batu Tate: Ο 27χρονος Τούρκος που άνοιξε χώρο τέχνης στον Βοτανικό – «Πράξη αντίστασης το να φέρνουμε κοντά καλλιτέχνες από τις δυο χώρες»
- Βαλαντσιούνας: «Υπάρχουν συζητήσεις με τρεις ομάδες της Euroleague»






