Το «ξεσκαρτάρισμα» του ρόστερ, συνεχίζεται στην Τσέλσι. Πάνω από μια «ντουζίνα» παικτών, είναι ήδη εκτός πλάνων!

Μπήκε ο Αύγουστος. Αυτό σημαίνει ένα πράγμα, στον χώρο του ποδοσφαίρου. Μεταγραφές. Οι τελευταίες… πινελιές και οι τελικές προσθαφαιρέσεις των ρόστερ, κορυφώνονται κάθε όγδοο μήνα του χρόνου.

Έτσι, και η Τσέλσι, συμπληρώνει τα «ακροτελεύτια» κομμάτια του παζλ της.  Ο προπονητής της ομάδας, Έντσο Μαρέσκα, έχει κάνει ήδη γνωστές τις προθέσεις του.

Μετά τις αποχωρήσεις των Μαντουέκε και Φέλιξ, που έφεραν πολλά εκατομμύρια στα ταμεία των Λονδρέζων, ο Ιταλός θέλει να… ξεφορτωθεί και τους υπολοίπους.

Συνολικά, 15 (!), δεν υπολγίζονται!

Οι προς αποχώρηση παίκτες της Τσέλσι:

    • Κρίστοφερ Ενκούνκου
    • Άξελ Ντισασί
    • Μπενουά Μπαντιασίλ
    • Σιμουανιά Ουγκοσουκβού
    • Μπεν Τσίλγουελ
    • Ραχίμ Στέρλινγκ
    • Άλφι Γκίλχριστ
    •  Κάρνεϊ Τσουκουεμέκα
    • Κίρναν Ντιούσμπερι-Χολ
    • Νικόλας Τζάκσον
    • Μαρκ Γκούι
    • Ρενάτο Βέιγκα
    • Ααρόν Ανσελμίνο
    • Αρμάντο Μπρόια
    • Ντάτρο Φοφανά

Αυτοί, είναι ήδη εκτός ομάδας και αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. 

Η Τσέλσι, έχει ήδη κινηθεί δυναμικά σε αυτό το μεταγραρφικό παράθυρο. Τζέιμι Γκίτενς, Λίαμ Ντέλαπ, Ζοάο Πέδρο και Εστεβάο, μερικές εκ των κορυφαίων αφίξεων των Πρωταθλητών Κόσμου. Παράλληλα, έχει στα σκαριά και άλλες προσθήκες που θα… ταράξουν τα νερά. Τσάβι Σίμονς και Τζόρελ Χάτο, είναι κόντα, ενώ Αλεχάντρο Γκαρνάτσο και Κενάν Γιλντίζ, παραμένουν στα «ραντάρ» των νικητών του Conference League 2025.

Αυτές οι κινήσεις, κόστισαν πάνω 200 εκατομμύρια ευρώ στους «μπλε» και θα χρειαστούν κι άλλα. Έτσι, οι πωλήσεις είναι… μονόδρομος.

Ήδη, από επτά ποδοσφαιριστές, η Τσέλσι έχει προσθέσει γύρω στα 170 εκατομμύρια ευρώ στον λογαριασμό της. Ζοάο Φέλιξ και Νόνι Μαντουέκε, οι ακριβότερες αποχωρήσεις, που έδωσαν πνοή στα οικονομικά της ομάδας.

Τώρα, ελπίζει να πιστωθεί αρκετά ακόμα, ώστε να… διώξει και από πάνω και ορισμένα «βαριά» συμβόλαια.

Επιμέλεια: Εκρέμ Ντελσής