Ανάρτηση στα social media για το «μαγικό» 2024, όπου ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Europa Conference League στους άνδρες και το Youth League στους Νέους, αλλά και για το ιστορικό 2025, όπου ο σύλλογος του μεγάλου λιμανιού θα συμπληρώσει 100 χρόνια ένδοξης ιστορίας, έκανε ο ηγέτης της περαϊκής ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ αναφέρθηκε στις σπουδαίες επιτυχίες του Ολυμπιακού μέσα στο 2024, τονίζοντας ότι «είδαμε τα όνειρα μας να ζωντανεύουν» και έκανε λόγο για μια «αξέχαστη χρονιά».
Περισσότερα σε λίγο…
Η ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη:
«Εύχομαι σε όλη την Ερυθρόλευκη Οικογένεια και σε όλους τους Έλληνες η νέα χρονιά να τους φέρει υγεία, δημιουργία και χαμόγελα!
Το 2024, είδαμε τα όνειρα μας να ζωντανεύουν και ζήσαμε για πρώτη φορά στην Ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, του λαοφιλέστερου σπορ, την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου από ελληνική ομάδα σε συλλογικό επίπεδο, με την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League.
Την ίδια χρονιά μάλιστα οι Νέοι μας κατέκτησαν το Πρωτάθλημα Ευρώπης, Champions League (UEFA Youth League) κάνοντας το θαύμα ακόμα λαμπρότερο αφού καμιά άλλη ομάδα της Ευρώπης δεν έχει καταφέρει την ίδια χρονιά να κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο σε άνδρες και νέους!
Το 2024 ήταν μια αξέχαστη χρονιά και εμείς ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!
Το 2025 συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, της ομάδας που έγινε ΘΡΥΛΟΣ του Αθλητισμού σε Ελλάδα και Ευρώπη σε όλα τα σπορ.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας θα εορτάζει όλο αυτό τον χρόνο και θα υπάρξουν εορτασμοί και συμβολισμοί αντάξιοι του Συλλόγου που έγινε η σημαία των ανθρώπων του μόχθου, των ΝΙΚΗΤΩΝ της ζωής!
Όλοι μας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, χωρίς να γνωρίζουμε κούραση, χωρίς να μας λυγίζει κανένας και τίποτα για να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο το όνομα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και σε κάθε γωνιά του πλανήτη να απολαμβάνει τον σεβασμό και την αναγνώριση.
Ευτυχισμένο το νέο έτος.
Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».
View this post on Instagram

- Μακελελέ: «Ο Εμπαπέ έρχεται όλο και πιο κοντά στον Βραζιλιάνο Ρονάλντο, είναι το φαινόμενο της γενιάς του»
- Uber: Από μίνι ψυγείο μέχρι… 420 ντόνατς τα πιο παράξενα πράγματα που ξέχασαν επιβάτες
- Φωτιά στο Σισμανόγλειο: Προφυλακιστέος ο 74χρονος – «Άφησα το τσιγάρο στο σεντόνι του κρεβατιού και άρπαξε φωτιά»







