Βολές στην κυβέρνηση για την απορροφητικότητα του Ταμείου Ανάκαμψης στο πεδίο της πολιτικής προστασίας και της αντιμετώπισης της κλιματικής κρίσης εξαπολύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.
Όπως αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «για την πολιτική προστασία και την κλιματική κρίση, από το Ταμείο Ανάκαμψης έχουν διατεθεί στην Ελλάδα πάνω από 550 εκατ. ευρώ».
Συνεχίζει λέγοντας «πόσα έχουν απορροφηθεί; Το 1%. Έχουμε την κυβέρνηση του 1%! 1% αποτελεσματικότητα», ενώ προσθέτει ότι «σε πέντε χρόνια έχουν καεί οι περισσότερες εκτάσεις στην ιστορία της χώρας. Όμως ό,τι δεν έδωσε η κυβέρνηση για πυρασφάλεια, το έδωσε για προπαγάνδα».
Καταληκτικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ διερωτάται για το «ποια από τις δικαιολογίες του βίντεο προσβάλλει περισσότερο την αξιοπρέπειά μας;».
Σημειώνεται ότι μεταξύ άλλων στο βίντεο που παρέθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης, παρουσιάζεται ρεπορτάζ του in για τους λόγους τους οποίους παρότι το Ταμείο Ανάκαμψης διαθέτει πάνω από 556 εκατ. ευρώ για την πολιτική προστασία και την κλιματική κρίση, έχουν απορροφηθεί μόλις 5,34 εκατ. ευρώ από την κυβέρνηση.
Δείτε το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη:
Για την Πολιτική Προστασία και την Kλιματική Κρίση, από το Ταμείο Ανάκαμψης έχουν διατεθεί στην Ελλάδα πάνω από 550 εκατ. ευρώ.
Πόσα έχουν απορροφηθεί; Το 1%. Έχουμε την κυβέρνηση του 1%!
1% αποτελεσματικότητα.
Σε 5 χρόνια έχουν καεί οι περισσότερες εκτάσεις στην ιστορία της… pic.twitter.com/YGffKYe5dC
— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) August 19, 2024

- Το «αντίστροφο ποτιστικό»: Το επιστημονικό αίνιγμα του 20ού αιώνα βρήκε επιτέλους την απάντησή του
- Παγκόσμιο σοκ από τη μεγαλύτερη ποσότητα κοκαΐνης που κατασχέθηκε ποτέ στην Ισπανία: Το κύκλωμα-φάντασμα
- Στη φυλακή ο χρυσοχόος που σκότωσε δύο ληστές στην Ιταλία – «Ο Ματαρέλα έδωσε χάρη σε διακινητή που δολοφόνησε 30 ανθρώπους»







