Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα Αργά» ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο ηθοποιός μίλησε στην Αθηναϊδα Νέγκα και για τη δήλωσή του για το «ψάρι που ψήνεται και από τις δύο πλευρές».

Ήταν μια πατρική και ιερή δήλωση

«Ήμουν δήμαρχος τότε και μάθαινα διάφορα. Στη Στυλίδα η δήλωσή μου αυτή πέρασε με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν μια πατρική και ιερή δήλωση, γιατί κάποιοι “δημοσιογράφοι” χαμογελούσαν και πίστευαν ότι εγώ είχα κάποια ανάγκη… Τι ανάγκη να έχω εγώ; Μόνος μου το είπα, δεν με ρώτησε κανένας.

Ήταν μια πατρική και ιερή δήλωση και το έκανα γι’ αυτά τα παιδιά. Και έρχεται τώρα, το 2024, προχθές, να γρονθοκοπείται ένα 15χρονο πλάσμα… Ας το σταματήσουμε εκεί. Ήταν πατρική και ιερή δήλωση, δεν είχα καμία απολύτως ανάγκη», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο Απόστολος Γκλέτσος πρόσθεσε: «Η ελληνική κοινωνία δεν έχει προχωρήσει καθόλου».

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η σχέση του

«Το ότι ήμουν κάποτε στο κόμμα δεν σημαίνει ότι του δίνω λευκή επιταγή. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε κάποια πράγματα και τομές στην κοινωνική πολιτική. Ποιος του είπε είπε του ΣΥΡΙΖΑ να μαζέψει τόσα λεφτά για να τα βρει η επόμενη κυβέρνηση και να συγκεντρώσει 41%; Ήταν τεράστια τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ με συγκλονιστικότερο το θα σκίσω τα μνημόνια και τελικά να φέρνει ένα τέτοιο».

Για τον Στέφανο Κασσελάκη είπε πως «άλλα είπε και αυτός και στη μέση του καιρού τα άλλαξε άρδην. Μας παρουσιάστηκε αριστερό παιδί και τελικά έγινε δεξιό παιδί με τον λόγο του στον ΣΕΒ και άλλα».

«Θα κάνουμε την ανάγκη φιλοτιμία, θα πάμε στα όργανα του κόμματος και αν χρειαστεί και στη βάση και εκεί θα λύσουμε τις διαφορές μας. Πιστεύω ότι κάτι καινούργιο θα ανατείλει».