Ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας αποκάλυψε το «ένα πράγμα» για το οποίο ο βασιλιάς Κάρολος μπορεί να μην μπορέσει να συγχωρήσει ποτέ τον πρίγκιπα Χάρι.

Τέσσερα χρόνια μετά τη φυγή τους από τη βασιλική οικογένεια, ορισμένοι πιστεύουν πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να «εξαντλούν τον χρόνο» για να συμφιλιωθούν και να ξαναρχίσουν τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Αυτό εκτιμά ο Richard Eden, συντάκης στη MailOnline, πιστεύοντας ότι αυτό μπορεί να συμβεί μόνο όσο ο Κάρολος είναι βασιλιάς.

«Πραγματικά πιστεύω ότι όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ γίνει βασιλιάς, δεν μπορώ να τον δω να αφήνει τον πρίγκιπα Χάρι να επιστρέφει και να έχει ξανά έναν ρόλο.

Απλά δεν τους θέλουν τώρα ως μέρος της μοναρχίας, ίσως θα μπορούσε να υπάρξει κάποια ριζική αλλαγή, αλλά είναι δύσκολο να το δούμε» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Γιατί δεν θα συγχωρήσει ποτέ τον πρίγκιπα Χάρι

Ωστόσο, ο Christopher Andersen, ο οποίος έχει γράψει βιβλία για τον βασιλιά Κάρολο, τους γιους του και τις γυναίκες τους, πιστεύει ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα παραμείνει μόνος του μέχρι ο Κάρολος να ξεπεράσει ένα εμπόδιο.

Αυτό το εμπόδιο στην επιστροφή του πρίγκιπα Χάρι είναι η κριτική του για τη βασίλισσα Καμίλα, τη σύζυγο του Καρόλου, στα απομνημονεύματά του Spare.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι το μόνο πράγμα που ο Κάρολος βρίσκει ασυγχώρητο είναι η κριτική του στην Καμίλα.

Δυστυχώς για τον πρίγκιπα Χάρι, έχει πει μερικά αρκετά καταστροφικά πράγματα για εκείνη. Ο πρίγκιπας Χάρι ξεκαθάρισε ότι ένιωθε πως ήταν η κακιά στο κομμάτι.

Νομίζω ότι αυτό εξακολουθεί να ενοχλεί τον βασιλιά Κάρολο και δεν ξέρω αν θα του είναι εύκολο να τον συγχωρήσει. Δεν νομίζω ότι θα το συγχωρήσουν ποτέ στον πρίγκιπα Χάρι αυτό» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.