Όλοι θα δήλωναν περίεργοι να μάθουν «τι συμβαίνει στα ανδρικά γεννητικά όργανα μετά τον θάνατο», αλλά ελάχιστοι θα άντεχαν πραγματικά να ακούσουν την απάντηση.

Αυτό, λοιπόν, ήταν το ερώτημα που έθεσε ένας περίεργος χρήστης του Reddit -της αμερικανική ιστοσελίδα συγκέντρωσης ειδήσεων, περιεχομένου και συζήτησης- σε έναν ιατροδικαστή, ζητώντας του ουσιαστικά να τους αποκαλύψει αυτό που δεν θα μάθουν ποτέ οι άνδρες, γιατί πολύ απλά δεν θα είναι στη ζωή για να το μάθουν τι θα συμβεί στην ανατομία τους.

Τι παθαίνει το ανδρικό μόριο… μετά θάνατον

Ο ερωτηθείς ιατροδικαστής αρχικά -και εύλογα- δίστασε να απαντήσει στο ερώτημα και να ενημερώσει διεξοδικά τους χρήστες της διαδικτυακής πλατφόρμας, αλλά τελικά επέλεξε να δώσει απάντηση.

Αν συνεχίσετε να διαβάζετε, αυτό σημαίνει ότι είστε λίγο περίεργοι για τέτοιου είδους θέματα. Σας προειδοποιούμε όμως ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο ευχάριστα…

Η ερώτηση που εμφανίστηκε πρώτη φορά στο Reddit ήταν: «Τι συμβαίνει στα γεννητικά όργανα όταν το σώμα αποσυντίθεται;».

Ο ειδικός έδωσε μια απάντηση που δεν άρεσε σε κανέναν: «Φουσκώνουν, πρήζονται, πρασινίζουν και γίνονται σκουλήκια όπως και το υπόλοιπο σώμα».

Εναποτίθενται στα «χέρια» της ιατρικής επιστήμης

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι τα μόρια των αποθανόντων ασθενών εξετάζονται από τους ειδικούς για ιατρικούς λόγους.

Ο ιατροδικαστής πρόσθεσε: «Πρέπει να αφαιρέσουμε τα κοσμήματα, αν έχουν σκουλαρίκια στα γεννητικά όργανα, και αν υπάρχει καθετήρας, πρέπει να τον αφαιρέσουμε επίσης».