Σήμερα συμπληρώνονται 14 χρόνια από την ημέρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία της ΠΑΕ Ολυμπιακός (18/6/2010). 14 χρόνια που οι ερυθρόλευκοι γιγαντώθηκαν και θεωρούνται μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη και ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος στον κόσμο.

Κορυφαίες στιγμές σε αυτά τα 14 χρόνια του ηγέτη του Ολυμπισκού είναι αναμφίβολα τα φετινά δύο ευρωπαϊκά τρόπαια. Του Europa Conference League και του Youth League.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε το δικό της μήνυμα για τα 14 χρόνια Βαγγέλη Μαρινάκη στο τιμόνι του μεγαλύτερου συλλόγου της Ελλάδας, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά και να τα δίνουν όλα σε καθημερινή βάση.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«2010-2024 | 14 ΧΡΟΝΙΑ. Γράψαμε ιστορία κερδίζοντας δύο ευρωπαϊκά τρόπαια! Η πρώτη μας ομάδα κέρδισε υπερήφανα το UEFA Europa Conference League και η Κ19 μας το UEFA Youth League! Για πρώτη φορά στην ιστορία των διοργανώσεων της UEFA ένας σύλλογος κατακτά δύο ευρωπαϊκούς τίτλους την ίδια σεζόν και για πρώτη φορά ένας ελληνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο! Συνεχίζουμε να δουλεύουμε ακόμα πιο σκληρά από πριν και να τα δίνουμε όλα σε καθημερινή βάση, ώστε ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να στοχεύει ψηλά και να κάνει τα όνειρα πραγματικότητα! Ζήτω ο Ολυμπιακός!»