Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη περιοχή των Μαλγάρων. Όλα αρχισαν όταν ένας άνδρας 40 ετών καταδίωξε με το αυτοκίνητό του την εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία οδηγούσε μηχανή μικρού κυβισμού, με εκείνη να καταλήγει στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας, ο 40χρονος χτύπησε με το αυτοκίνητο του, το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε η πρώην σύζυγος του και την έριξε κάτω. Η γυναίκα δεν τραυματίστηκε από την πτώση, όμως στην συνέχεια ο άνδρας την έπιασε από τον λαιμό και επιχείρησε να την πνίξει, ενώ απειλούσε ότι θα την σκοτώσει.

Η καταγγελία

Κατόπιν τούτου, η γυναίκα απευθύνθηκε αμέσως στην αστυνομία και μεταφέρθηκε με περιπολικό στο γραφείο ενδοοικογενειακής βίας στον Λευκό Πύργο. Εκεί κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της και της χορηγήθηκε το panic button.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα δε χρειάστηκε να διακομιστεί σε νοσοκομείο. Από την άλλη πλευρά, μετά την καταγγελία της πρώην συζύγου του, ο δράστης (με καταγωγή από την Αλβανία) αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου και εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία.

Δείτε το βίντεο