Ο Παναθηναϊκός «σκανάρει» την αγορά για την απόκτηση ενός ψηλού που θα πλαισιώσει τον Ματίας Λεσόρ και τον Κώστα Αντετοκούνμπο στη θέση «5».

Δημοσίευμα από την Ισπανία έρχεται να… μπλέξει τους Πράσινους με τον Σερζ Ιμπάκα, ο οποίος είχε ακουστεί έντονα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Ισπανούς να τονίζουν πως η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μπήκε «σφήνα» για τον πολύπειρο σέντερ.

Συγκεκριμένα, η «Defensa Central» τονίζει πως ο Παναθηναϊκός προσέφερε στον Ιμπάκα διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές δύο εκατομμυρίων ευρώ, γεγονός που έχει θορυβήσει τη Ρεάλ η οποία σκόπευε να προσφέρει στον παίκτη μονοετές συμβόλαιο με κάτι παραπάνω από ένα εκατομμύριο μισθό.

«Ο Σερζ Ιμπάκα ήταν ο στόχος για την αντικατάσταση του Βενσάν Πουαριέ, όμως ο Παναθηναϊκός, που δεν κατάφερε να πάρει τον Μάριο Χεζόνια, έχει προχωρήσει σε πρόταση στον Ιμπάκα την οποία η Ρεάλ δεν μπορεί να ματσάρει. Αυτή η πρόταση είναι για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, με αποδοχές δύο εκατομμυρίων ετησίως», αναφέρει αρχικά η «Defensa Central» και συνεχίζει:

«Στη Ρεάλ φοβούνται τα χειρότερα καθώς σκόπευαν να προσφέρουν μονοετές συμβόλαιο με option για ακόμα μία σεζόν αντί ενός καθαρού ποσού που θα φτάνει το 1.1-1.2 εκατομμύρια ευρώ στην καλύτερη των περιπτώσεων. Η προτεραιότητα του Ιμπάκα ήταν να παίξει στη Ρεάλ, όμως η σφήνα του Παναθηναϊκών είναι κάτι που δεν το περίμενε».