Πριν αναχωρήσει για την Πόλη του Φωτός και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Μίλτος Τεντόγλου επιστρέφει στους δρόμους του Πειραιά για το φαντασμαγορικό 2ο Piraeus Street Long Jump, την Κυριακή 23 Ιουνίου στις 18:10.

Με το χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές του

Aλλά και ένα ασύλληπτο σερί πέντε καλύτερων επιδόσεων για φέτος στον κόσμο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Ρώμη, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης παίρνει θέση στο σκάμμα μπροστά από το εμβληματικό κτίριο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Για μια ακόμη χρονιά, εκτός από τον Μίλτο Τεντόγλου, το παρών στην αθλητική γιορτή θα δώσουν κορυφαίοι άλτες του μήκους όπως ο Σουηδός Τόμπιας Μοντλέρ και ο Κουβανός Χουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία.

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΙΛΤΟΥ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Τον αγώνα περιγράφουν ο Παναγιώτης Περπερίδης και ο Δήμος Μπουλούκος. Στο ρεπορτάζ ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος.

Ο κλασικός αθλητισμός επιστρέφει στους δρόμους του Πειραιά, εκεί που έλαβαν χώρα πριν 168 χρόνια οι πρώτοι «άτυποι» Ολυμπιακοί Αγώνες στη σύγχρονη ιστορία. Το 2ο Piraeus Street Long Jump διοργανώνεται στα πλαίσια του World Athletics Continental Tour, στην κατηγορία Silver, για το άλμα εις μήκος ανδρών και γυναικών.

Την πρωτοποριακή διοργάνωση που θα προβάλει το MEGA την Κυριακή 23 Ιουνίου έχουν αναλάβει από κοινού ο Δήμος Πειραιά και ο ΣΕΓΑΣ, υπό την αιγίδα του World Athletics Continental Tour.

2ο PIRAEUS STREET LONG JUMP

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:10

#PiraeusStreetLongJump