Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί του ΟΠΚΕ σε έναν 41χρονο άνδρα στο Αγρίνιο, ο οποίος μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό φέρεται να επιτέθηκε άγρια στον τρίτο και μικρότερο αδελφό τους.

Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, από τα πολλά που βλέπουν τελευταία το φως της δημοσιότητας, σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, όταν τα δύο αδέλφια κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του 32χρονου αδελφού τους και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν.

Όπως αναφέρει το agrinionews.gr, κατά τη συμπλοκή ο 43χρονος προσπάθησε κάποια στιγμή να χτυπήσει τον 32χρονο με μεταλλικό δρεπάνι χωρίς να τα καταφέρει, ενώ ο άλλος αδελφός πυροβόλησε στον αέρα τρεις φορές.

Στο σημείο της συμπλοκής έφτασε άμεσα η ΟΠΚΕ της Δ.Α. Ακαρνανίας για να επιβάλει την τάξη. Εις βάρος των δύο ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και παράβαση του νόμου περι όπλων.

Συνελήφθη ο 41χρονος

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο 41χρονος συνελήφθη στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Αγρινίου, χωρίς να έχουν διευκρινιστεί μέχρι τώρα οι λόγοι για τους οποίους ξεκίνησε η συμπλοκή ανάμεσα στα τρία αδέλφια.

Μετά τη σύλληψή του, η Αστυνομία προχώρησε σε έρευνα στο σπίτι του όπου και βρέθηκε μία καραμπίνα με 25 φυσίγγια.

Ο 43χρονος, ο οποίος προσπάθησε να χτυπήσει τον αδελφό του με το δρεπάνι, κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται από την Αστυνομία.