Σε συνέντευξη του, ο Κέβιν Σπέισι παραδέχτηκε τις παρενοχλήσεις που έκανε, χρόνια μετά τις καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος του. Ο γνωστός ηθοποιός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν αποκάλυψε ότι δεν έχει καθόλου χρήματα και αναγκάζεται να πουλήσει το σπίτι του.

«Άπλωνα το χέρι μου παραπάνω» («too handsy») είπε για τον εαυτό του ο Σπέισι και παραδέχτηκε: «Άγγιξα κάποιον σεξουαλικά με τρόπο που δεν ήξερα εκείνη τη στιγμή ότι δεν ήθελε». Ο ίδιος άφησε να εννοηθεί ότι αμφέβαλε αν θα έβγαινε ζωντανός από την περιπέτεια. «Ήθελα να ζήσω, αλλά κάποιες φορές νόμιζα ότι δεν θα τα καταφέρω», εξήγησε.

«Πρέπει να βάλω όλα μου τα πράγματα σε αποθήκη»

Ακόμη,ο Σπέισι ανέφερε ότι αυτή την εβδομάδα θα βγει σε πλειστηριασμό το σπίτι του στη Βαλτιμόρη λόγω των δικαστικών χρεών. «Δεν μπορώ να πληρώσω τους λογαριασμούς που χρωστάω», είπε στον Μόργκαν. «Πρέπει να βάλω όλα μου τα πράγματα σε αποθήκη», πρόσθεσε για να αποκαλύψει ότι «δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το πού θα ζήσω τώρα».

Πάντως ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα κηρύξει πτώχευση. «Υπήρξαν μερικές φορές που σκέφτηκα ότι θα καταθέσω αίτηση πτώχευσης, αλλά καταφέραμε να το αποφύγουμε, τουλάχιστον μέχρι σήμερα».

Όταν ο Μόργκαν τον ρώτησε ο Μόργκαν πόσα χρήματα του έχουν απομείνει, ο Σπέισι δεν απάντησε ευθέως. Στην αρχή είπε ότι δεν του έχει μείνει τίποτα, μετά ότι ακόμη χρωστάει πολλά για να διευκρινίσει ότι είναι «πολλά εκατομμύρια».

Η σχέση του με τον Επστάιν και οι καταγγελίες

Μίλησε, τέλος, και για την σχέση με τον δισεκατομμυριούχο παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν. «Δεν είναι φίλος μου, δεν ήμουν έμπιστο πρόσωπο, ποτέ δεν πέρασε χρόνο μαζί του». Εξήγησε μάλιστα ότι βρέθηκε στα ιδιωτικά αεροσκάφη του Επστάιν ενώ έκανε ανθρωπιστικό έργο μαζί με τον Μπιλ Κλίντον. «Στις πτήσεις υπήρχαν νεαρά κορίτσια», είπε.

Από την αθώωσή του πέρυσι ως σήμερα ο Σπέισι προσπαθεί να ξαναγυρίσει στο προσκήνιο έπειτα από την απόλυσή του από το House of Cards το 2017, η οποία κατέστρεψε την καριέρα του.

Οι καταγγελίες, εις βάρος του, που έφτασαν στα δικαστήρια αφορούσαν τέσσερις άνδρες στη Βρετανία στους οποίους επιτέθηκε σεξουαλικά σε διαφορετικά περιστατικά από 2001 ως το 2013. Ένας από τους άνδρες είπε μάλιστα ότι ο Σπέισι προσπάθησε να τον αποπλανήσει όταν ήταν μόλις 14 ετών, ισχυρισμοί απέρριψε το δικαστήριο.

Εν τω μεταξύ, τον Μάιο μεταδόθηκε το ντοκιμαντέρ του Channel 4 «Spacey Unmasked», το οποίο παρουσίασε νέους ισχυρισμούς για τον Σπέισι από 10 άνδρες που δεν συμμετείχαν στην ποινική δίκη πέρυσι. Ο Σπέισι είπε ότι το ντοκιμαντέρ περιείχε ισχυρισμούς «ανώνυμους και μη συγκεκριμένους» και το χαρακτήρισε «μονόπλευρο», μια «απελπισμένη προσπάθεια για τηλεθέαση».

Δείτε το βίντεο