Ισχυρά αστυνομικά μέτρα και παρουσία τουλάχιστον δύο ειαγγελέων ζητά ο Παναθηναϊκός για τον αποψινό τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Οι πράσινοι με το κλίμα να είναι τεταμένο σε όλη τη διάρκεια των τελικών, ζητούν μεγαλύτερη αστυνομική δύναμη εκτός των άλλων στο Φάληρο για το Game 4 της σειράς.

Η επιστολή

Συγκεκριμένα, με αναφορά που έστειλε χθες (11/6) προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Ιωάννη Βρούτση, την οποία κοινοποίησε επίσης στην Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού, τη ΔΕΑΒ, την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιώς, το τριφύλλι ζητάει να ληφθούν έκτακτα μέτρα για το Game 4.

Αφορμή για αυτή την αναφορά ήταν η ανακοίνωση του Ολυμπιακού μετά το τέλος του Game 3 – όπου ο Παναθηναϊκός νίκησε και μείωσε σε 2-1 την σειρά.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως οι αρχές και η πολιτεία πρέπει να λάβουν μέτρα μετά τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, θεωρώντας ότι ο Ολυμπιακός στοχοποίησε τους διαιτητές με τα γραφόμενα.