Με μαχαίρια και σπρέι πιπεριού εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην περιοχή της Ακρόπολης τρεις νεαροί ηλικίας 26, 21 και 19 ετών χθες το απόγευμα (11/6).

Σύμφωνα με την Αστυνομία αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. υπεύθυνοι για την αστυνόμευση των Αρχαιολογικών χώρων του κέντρου κάλεσαν σε έλεγχο τους τρεις νεαρούς.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, αναδιπλούμενος σουγιάς, σπρέι πιπεριού και 4 μαχαίρια.

Η δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Στα Καμίνια

Επίσης χθες το απόγευμα στην περιοχή των Καμινίων, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 20χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για ληστεία.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος προσέγγισε 22χρονο που κινούταν πεζός στην περιοχή του Νέου Φαλήρου και με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσε χρυσή αλυσίδα και διέφυγε.

Κληθέντες αστυνομικοί, έπειτα από αναζητήσεις εντόπισαν σε παρακείμενο σημείο τον κατηγορούμενο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων, το οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Στου Ρέντη

Λίγες ώρες αργότερα  βραδινές ώρες της 11-6-2024 στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 15χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ληστεία κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα ο κατηγορούμενος, μαζί με έτερο συνεργό ο οποίος αναζητείται, προσέγγισε 17χρονο που κινούταν πεζός και με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσε χρυσή αλυσίδα και διέφυγε.

Κληθέντες αστυνομικοί, έπειτα από αναζητήσεις εντόπισαν σε παρακείμενο σημείο τον κατηγορούμενο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη, το οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.