Τέλος εποχής στην ΑΕΚ. Και έστω και αν δεν συμβαίνουν όλα τόσο ξαφνικά; Οι απορίες είναι πολλές και ο Δημήτρης Μελισσανίδης ο μοναδικός που μπορεί να τις λύσει. Ο –τέως πλέον- ιδιοκτήτης, που πριν λίγο στη συνέντευξη Τύπου του «καλώς όρισε» τον νέο Μάριο Ηλιόπουλο, προχώρησε σε μια πρώτη αποκάλυψη.

«Ο Ηλιόπουλος παίρνει το προπονητικό κέντρο, τα 2 Μουσεία και το γήπεδο της ΑΕΚ για 49 χρόνια» είπε και πρόσθεσε ότι ο νέος ιδιοκτήτης ανέλαβε να τελειώσει όσα υπολείπονται στο αθλητικό κέντρο (το ξενοδοχείο της ομάδας). «Θα είμαι δίπλα του μέχρι να βρει τον βηματισμό του» πρόσθεσε και δεν παρέλειψε να εξηγήσει πως «Έχω ενημερώσει ήδη και τον Αλμέιδα. Ο προπονητής μάλιστα ήδη γνώρισε τον Ηλιόπουλο».

Αναλυτικά όσα είπε:

Μέσα στην όλη συμφωνία, πρέπει να σας πω ότι είχα προτάσεις από funds της Αμερικής, με μεγάλα ποσά. Δεν ήθελα όμως να βάλω την ΑΕΚ σε περιπέτειες τέτοιες, σε ανθρώπους που δεν ξέρω. Επειδή είχαμε κιόλας την παλιότερη εμπειρία με πολυεθνική, ούτε καν το συζήτησα. Μέσα στην όλη συμφωνία είναι δέσμευση πως πρέπει να ολοκληρώσει το αθλητικό κέντρο και το ξενοδοχείο. Είναι δέσμευση, όχι λόγια.

Αγαπάω το ποδόσφαιρο, αλλά ς μη γελιόμαστε. Κι η ηλικία και η υγεία. Στο ποδόσφαιρο αισθάνομαι καλύτερος από πολλούς, όχι όμως από όλους. Θα είμαι δίπλα στον Μάριο αν χρειαστεί. Όλα τα στελέχη θα είναι δίπλα του, γιατί όλη αυτή η προσπάθεια πρέπει να έχει και συνέχεια. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την προσπάθεια. Πώς ξεκινήσαμε και πώς καταλήξαμε. Είχα πει και παλαιότερα πως κάποια στιγμή θα τελειώσει αυτό το ταξίδι για μένα. Πιστεύω πως ό,τι δεσμεύτηκα το 2013, τα έκανα πράξη. Κι ας μην κρυβόμαστε, μεγαλώνουμε. Πέρασα κι ένα θέμα σοβαρό με την υγεία μου. Ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω. Το μόνο που θέλω είναι να είμαι κοντά στην ΑΕΚ.

Δεν θα έκανα τίποτα, αν πρώτα δεν είχα ενημερώσει τον προπονητή μας. Ο προπονητής είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για το κλαμπ μας. Του εξήγησα, του είπα. Εννοείται πως δεν θα τολμούσα να κάνω κάτι, χωρίς να τον ενημερώσω. Ο Μάριος είναι φιλόδοξος, εγωιστής, επιτυχημένος. Έτσι έκρινα. Κακά τα ψέματα, η νεκροψία θα δείξει (γελάει). Θέλω να πιστεύω ότι ο Μάριος έχει όλα τα προσόντα κι όλα τα φόντα να συνεχίσει αυτό που αφήνουμε σήμερα στα χέρια του. Θα το πω άλλη μια φορά, θα είμαι δίπλα του μέχρι να βρει τον βηματισμό του και να έχει αυτό το κλαμπ τη συνέχεια που αγαπάμε».