Κάλεσμα στους πολίτες να ψηφίσουν και να στηρίξουν ΚΚΕ, έστειλε από το 404ο εκλογικό τμήμα του Δήμου Νέας Ιωνίας, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Σήμερα πάμε όλοι και όλες να ψηφίσουμε για να κοντύνουμε αντιλαϊκή πολιτική και τα κόμματα του ευρωμονόδρομου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Τον Δημήτρη Κουτσούμπα στο Β’ Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας περίμεναν μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, έφτασε χαμογελαστός, συνοδευόμενος από συνεργάτες του και θέλησε να στείλει μήνυμα κατά της αποχής.

Κάτι που ήταν στα πρώτα θέματα συζήτησης που είχε και το Σάββατο, στην καθιερωμένη συνάντηση για ένα χαλαρό ποτό, στο κέντρο της Αθήνας, με δημοσιογράφους, φίλους και στελέχη του ΚΚΕ.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας αναμένεται να παρακολουθήσει τα exit polls και τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών στον γραφείο του, στην έδρα του ΚΚΕ, στον Περισσό. Μαζί του θα είναι τόσο βουλευτές του κόμματος, όσο και υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τα κόκκινα ψηφοδέλτια.

Στόχος του ΚΚΕ είναι να συγκρατήσει και να αυξήσει τις δυνάμεις που κατέγραψε τόσο στις εθνικές όσο και στις δημοτικές εκλογές.